Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψήφια, παραμένω όμως πάντα μια ενεργή πολίτης και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις στο δήμο με ενδιαφέρον, είπε η Νικολέτα Μπρουζούκη το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο Ράδιο Ζυγός. 

Η δημοτική σύμβουλος της νυν δημοτικής αρχής επεσήμανε πως δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για την κάθοδό της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου που άλλαξε το προεκλογικό τοπίο στον Δήμο Τρικκαίων. Όπως τόνισε οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για έναν υγιή και ανεξάρτητο διάλογο για την πόλη. Αν και, όπως είπε, δίπλα της στάθηκαν πολλοί άνθρωποι, έχοντας έναν ικανό αριθμό για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, παρόλ' αυτά η απόφαση για την απόσυρση της από την εκλογική μάχη ήταν συλλογική. 

Εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση μίλησε για άλλη μια φορά για την παρεμβατικότητα του Δημήτρη Παπαστεργίου και την απουσία της δημόσιας τοποθέτησης του νυν δημάρχου Νίκου Σακκά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. 

Με την σημερινή της τοποθέτηση η Νικολέτα Μπρουζούκη κλείνει οριστικά τον κύκλο της πρωτοβουλίας τής καθόδου της στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, όπως διαφαινόταν, άλλωστε, από την δημόσια δήλωσή της πριν από μία εβδομάδα.

trikalaenimerosi.gr