Την  Δευτέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2023  έρχεται μία εξαιρετικά τυχερή όψη που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες του παρελθόντος και να λύσουμε πολλές  από τις εκκρεμότητες που στέκονταν ως βραχνάς στη ζωή μας. 

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω κινείται φαινομενικά ανάδρομος και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που είναι και αυτός ανάδρομος το ζώδιο του Ταύρου. Το τρίγωνο Ερμή – Δία  είναι μία εξαιρετική όψη που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που θα μας πάνε μπροστά.  

Τι να αναμένεις με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία 

  • Επίλυση παρεξηγήσεων με άτομα του παρελθόντος

  • Μία παλιά πρόταση επανέρχεται τώρα στην επιφάνεια και σου δίνει χαρά γιατί φέρνει θετικές εξελίξεις

  • Έχεις επικοινωνία ή και συναντάς άτομα του παρελθόντος λύνονται παρεξηγήσεις και δίνετε μία σημαντική νέα ευκαιρία για να αποκαταστήσετε τη σχέση σας
    Ακόμα και στον ερωτικό τομέα είναι μία μέρα που θα φέρει αρκετές επανασυνδέσεις

  • Θα υπάρξει εξέλιξη σε κάτι που είχες κουβεντιάσει και είχε παγώσει σε παρελθόντα χρόνο

  • Είναι πολύ πιθανό να λάβεις ένα έγγραφο ή μία είδηση που περίμενες εδώ και πάρα πολύ καιρό

  • Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις μία παλιά σου ιδέα και να την εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

  • Επιβεβαιώνεσαι ή αλλιώς δικαιώνεσαι για προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το Τρίγωνο Ερμή – Δία;

Τα ζώδια που θα έχουν άμεσες εξελίξεις με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Αντίστοιχη εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5ο μοίρα. 

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ μου κριέ ημέρα είναι κατάλληλη για να κουβεντιάσεις ένα παλιό επαγγελματικό σχέδιο όπου τώρα θα μπορεί να προχωρήσει με επιτυχία. Μία είδηση για μία παλιά οικονομική υπόθεση θα σου δώσει ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα είναι η απόλυτα τυχερή σου στιγμή φίλε μου ταύρε αφού σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις έγγραφα νομικά, αποφάσεις ή και να λάβεις απαντήσεις ΓΙΑ  ζητήματα εκπαιδευτικά λαμβάνοντας ικανοποίηση. Δικαιώνεσαι ΓΙΑ  προσπάθειες του χθες και αισθάνεσαι αρκετά πιο τυχερός. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε μου Δίδυμε η μέρα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια και να ξεμπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε μου το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι πολύ πιθανόν να φέρει μία ερωτική επανασύνδεση που περίμενες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σου προσφέρεται  η ευκαιρία να τα ξαναβρείς με ένα πρόσωπο αγαπημένο. 

ΛΕΩΝ: Φίλε μου λέοντα με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ξεμπλοκάρει μία επαγγελματική υπόθεση που είχες κουβεντιάσει σε παρελθόντα χρόνο. Τώρα ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες για να πας μπροστά και να επιτύχεις ένα μεγάλο σχέδιο για το οποίο έχεις δουλέψει αρκετά σκληρά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα χαρμόσυνο νέο στα αισθηματικά σου θα σε κάνει να λάμψεις από ικανοποίηση. Είναι πολύ πιθανή η επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος και η συζήτηση μαζί του θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις με έναν τρόπο διαφορετικό. 

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και για να λυθεί μία οικονομική υπόθεση του παρελθόντος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία είδηση από ένα άτομο του παρελθόντος θα σου δώσει μία μορφή ικανοποίησης. Είναι πολύ πιθανή η συνάντηση, ή η πρόταση με έναν συνεργάτη ή με έναν  παλιό ερωτικό σύντροφο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ειδήσεις που θα λάβεις αυτή την ημέρα στα εργασιακά σου θα σε βοηθήσουν  να λύσεις και κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις. Κατάλληλη μέρα για να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων προτάσεις επαγγελματικές που έχεις κουβεντιάσει παλιότερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αναθεωρείς πολλές  από τις αποφάσεις του παρελθόντος και κάνεις το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσεις το έδαφος σε μία ερωτική σχέση. Η μέρα προσφέρεται για μία ερωτική επανασύνδεση ή για να βάλεις μπροστά ένα δημιουργικό σχέδιο για το οποίο ήσουν σε αναμονή εδώ και το καιρό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή την ημέρα θα καταφέρεις να τα ξαναβρείς με ένα συγγενικό σου πρόσωπο και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφωνίες. Λαμβάνεις κάποιες απαντήσεις επαγγελματικές από μία εργασία που είχες απασχοληθεί στο παρελθόν και τα νέα κρίνονται θετικά. 

ΙΧΘΥΣ: Ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις και συναντήσεις έρχονται αυτή την ημέρα με άτομο του παρελθόντος. Η μέρα είναι κατάλληλη για συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα που βρισκόσουν σε απόσταση.

oroskopos.gr