Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οχτώ (8) μηνών, συνολικά τριών (3) ατόμων προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. 

Συγκεκριμένα, ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE-HARDWARE) για τις ανάγκες της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Τρικάλων και δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Τρικάλων. Αναλυτικά τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα αναφέρονται στην αριθμ. πρωτ. 300828/21.07.2023 (ΑΔΑ: ΨΥΥΞ7ΛΡ-ΓΟΝ) ανακοίνωση υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2023 για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου της Π.Ε. Τρικάλων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (dioik.oikonom.trik@thessaly.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Διοικητήριο, Βασ. Τσιτσάνη 31, Τ.Κ. 42132, Τρίκαλα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπόψη κας Α. Μανούρα (τηλ. επικοινωνίας: 24313-51431).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 09/08/2023 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 18/08/2023 ημέρα Παρασκευή.