Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 η διαδικασία ορκωμοσίας της νέας βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Παρούσα στην ορκωμοσία ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ στις 11 έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Της διαδικασίας προήδρευσε ο κ.Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ στις νέα βουλή μετέχουν 68 γυναίκες, ενώ 100 είναι οι νέοι βουλευτές.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Τρικαλινή Μαρίνα Κοντοτόλη, που εξελέγη με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Τρικάλων.  

Στην αίθουσα του Κοινοβουλίου την υποδέχθηκε ο Τρικαλινός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και μαζί αποθανάτισαν το ενσταντανέ με χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό. 

Ο Κώστας Σκρέκας έφτασε στη Βουλή με την σύζυγό του Ειρήνη Καραγκούνη, ενώ η Μαρίνα Κοντοτόλη είχε στο πλάι της τις κόρες της. 

Η σημερινή ημέρα για τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ήταν γεμάτη χαμόγελα, αγκαλιές και πολλές selfies, μακριά από το κλίμα που είθισται να επικρατεί κατά τη διάρκεια των πολιτικών συζητήσεων ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων. 

Η Μαρίνα Κοντοτόλη είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας την αγάπη της και την στήριξή της στο μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

trikalaenimerosi.gr