Ξέρεις τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα πρακτικό σετ περιποίησης νυχιών; Μια τέτοια αγορά είναι πραγματικά καλή ιδέα;

Τι είναι ένα σετ περιποίησης νυχιών;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα περιποιημένα και αισθητικά νύχια και χέρια είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό κάθε γυναίκας. Τα νύχια μπορούν να είναι ένας λόγος για να είμαστε περήφανοι, μπορούν να δίνουν πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και να αποτελούν εξαιρετικό συμπλήρωμα στο καθημερινό styling. Για αυτό το αποτέλεσμα, οι γυναίκες αποφασίζουν να επισκέπτονται τακτικά μια αισθητικό, κάτι που, δυστυχώς, μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσεις σε αυτόν τον τομέα, καθώς και να διασκεδάσεις πολύ, είναι να κάνεις το μανικιούρ σου μόνη σου στο σπίτι. Για αυτό Θα χρειαστείς κατάλληλο εξοπλισμό και αξεσουάρ. Η επιλογή καθενός από αυτά σίγουρα θα σου πάρει πολύ χρόνο, οπότε για να κάνεις την αρχή πιο εύκολη, μπορείς να επιλέξεις ένα σετ περιποίησης νυχιών. Αυτό το σετ αποτελείται από βασικά καλλυντικά και εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να φτιάξεις το πρώτο σου ημιμόνιμο μανικιούρ.

Τι πρέπει να περιέχει ένα σετ περιποίησης νυχιών;

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να ξέρεις ότι στην αγορά υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σετ περιποίησης νυχιών. Τα πιο δημοφιλή είναι τα βασικά σετ περιποίησης νυχιών, δηλαδή αυτά που περιέχουν βασικό εξοπλισμό. Προορίζονται για άτομα που μόλις ξεκινούν την περιπέτειά τους με το ημιμόνιμο μανικιούρ. Τέτοια σετ κοστίζουν λιγότερο από τα προηγμένα, γεγονός που οφείλεται κυρίως στον αριθμό πραγμάτων που περιέχει μέσα το σετ. Συνιστάται να επιλέγετε σετ περιποίησης νυχιών από γνωστούς και αξιόπιστους κατασκευαστές, γιατί απλά είναι καλύτερης ποιότητας. Το βασικό σετ περιποίησης νυχιών πρέπει να αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

  • βάση και top coat για ημιμόνιμο βερνίκι, κατά προτίμηση της ίδιας μάρκας,

  • ημιμόνιμa βερνίκιa, προφανώς, όσο περισσότερα έχεις, τόσο περισσότερα μπορείς να δημιουργήσεις. Όμως για να ξεκινήσεις με επιτυχία αρκούν μόνο λίγα χρώματα,

  • καθαριστικό, σας επιτρέπει να καθαρίσετε σωστά την επιφάνεια του νυχιού,

  • αφαιρετικό βερνικιού με το οποίο μπορείς να αφαιρέσεις το βερνίκι,

  • δίσκοι ντεμακιγιάζ, για να ξεκινήσετε ακόμα και 50 κομμάτια είναι αρκετά,

  • λίμα buffer, επιτρέπει να γυαλίσεις και να κάνεις ματ την πλάκα των νυχιών πριν εφαρμόσεις τη βάση,

  • λίμες, χάρη στις οποίες μπορείς να δώσεις στα νύχια σου το σωστό σχήμα.

Αξίζει να αγοράσω ένα σετ περιποίησης νυχιών;

Με λίγα λόγια - φυσικά ναι. Ένα ημιμόνιμο μανικιούρ που θα φτιάξεις μόνη σου προσφέρει τεράστιες δυνατότητες και πραγματική διασκέδαση και μόλις τελειώσεις τα νύχια σου θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Επιπλέον, η αγορά ενός μέσου βασικού σετ περιποίησης νυχιών μπορεί να γίνει πιο οικονομικό από ένα αισθητικό μετά από μόλις 2-3 χρήσεις. Ένα σετ περιποίησης νυχιών είναι μια υπέροχη ιδέα ακόμα και για γυναίκες που μέχρι στιγμής έχουν δώσει ελάχιστη σημασία στην περιποίηση νυχιών. Δεν χρειάζεται να έχεις χειρωνακτικές δεξιότητες, απλά σε λίγο χρόνο θα κατακτήσεις όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και θα μπορείς να αντεπεξέλθεις τέλεια σε διάφορα στυλ. Να θυμηθείς να διαβάσεις κριτικές για ένα συγκεκριμένο σετ περιποίηση νυχιών πριν το αγοράσεις - αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν λαμβάνεις την τελική απόφαση ποιο απ' όλα να διαλέξεις.