Η Σελήνη στον υδροχόο πάντα αναζητά να μπορέσει να μας βοηθήσει να βρούμε τον δρόμο μας για να ελευθερωθούμε και να πράξουμε αυτά τα οποία χρειάζεται, ώστε να λύσουμε πολλούς γόρδιους δεσμούς και μπλοκαρίσματα που είχαμε στη ζωή μας τον τελευταίο καιρό.

Αυτή η σελήνη θα μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να βάλουμε καινούργια πλαίσια στη ζωή μας, αλλά και κυρίως αυτές τις ημέρες να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα και να βρούμε τελικά τί φταίει που δεν πάει καλά στη ζωή μας, είτε στον αισθηματικό, είτε στον επαγγελματικό μας τομέα.

Ποια είναι τα 3 Ζώδια που θα ευνοηθούν όμως περισσότερο;

Υδροχόος

Αυτή η θέση για εσάς είναι πολύ σημαντική, γιατί θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βρείτε λύσεις επ των οικογενειακών σας θεμάτων. Την ίδια στιγμή μια καινούργια συμφωνία μπορεί να δημιουργηθεί, η οποία θα σας βγάλει από οικονομικά και επαγγελματικά αδιέξοδα. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διέλευση για να μπορέσετε να βρείτε τι μπορεί να σας χαλάει τη διάθεση και πως μπορείτε τελικά να διώξετε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας που μπορεί να σας στεναχωρούν με πολλούς τρόπους.

Δίδυμοι

Η έννοια αυτή σας βοηθά να μπορέσετε να οργανωθείτε και να επιτύχετε τα κρυμμένα σχέδιά σας με έναν πολύ σημαντικό και αποφασιστικό τρόπο. Σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να έρθουν. Την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση για ένα ταξίδι το οποίο περιμένατε καιρό, ενώ σημαντικές επιτυχίες θα έρθουνε και στον τομέα της εκπαίδευσης, με κάποια σημαντική αναγνώριση, η οποία θα σας κάνει να μπορέσετε να λύσετε πολλές από τις δυσκολίες του παρελθόντος.

Σκορπιός

Μια σελήνη που σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να υπήρξαν τον τελευταίο καιρό ανάμεσά σας. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να διορθώσετε πράγματα μέσα στο σπίτι σε ή να ακούσετε μια πολύ σημαντική και θετική είδηση από την οικογένειά σας, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο ήρεμη ύστερα από πάρα πολλές ταραχές που πήρατε αυτό τον καιρό. Τέλος, σας βοηθά να μπορέσετε να οργανωθείτε και να βάλετε ένα καλύτερο πλαίσιο στη δουλειά σας, αλλά και στην επιχειρηματική σας γενικότερα δραστηριότητα.

christosarchos.gr