Οι Τρικαλινές πρωταθλήτριες των “Ευάθλων”, Ασημίνα Κουβελέτσου ‒ Δήμητρα Ντόκα ταξιδεύουν στη Βαρσοβία της Πολωνίας (1-4 Δεκεμβρίου) και στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας (8-11 Δεκεμβρίου) προκειμένου να λάβουν μέρος σε μία σειρά σημαντικών αγώνων European Cheer League! 

Η συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες αποτελεί μέρος της αγωνιστικής διαδρομής που ακολουθεί η Τρικαλινή ομάδα αυτή τη χρονιά, με στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading του 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο της Νορβηγίας. 

Η πορεία των αθλητριών του συλλόγου μας μέχρι στιγμής, αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη διεκδίκηση του ενός  μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων “Εύαθλοι” ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου στην Αθήνα. Αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στην κατηγορία  Double Cheer Hip Hop Junior ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί το βάθρου, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε αυτή τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση. 

Η Προπονήτρια – Χορογράφος Ευαγγελία Βενέτη έχει την επιμέλεια της παρουσίασης, η Στεφανία Λεκάκη ασχολείται  με την ευλυγισία των κοριτσιών  ενώ ο Γυμναστής Μιχάλης Τζιάννης είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης  της ομάδας. 

Η ομάδες των Εύαθλων κατά στο παρελθόν έχουν χρηστεί 8 φόρες Πρωταθλήτριες  Ελλάδος  ενώ έχουν λάβει μέρος σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με 2 Αργυρά μετάλλια  στη τροπαιοθήκη  και Παγκόσμια Πρωταθλήματα κατακτώντας σημαντικές θέσεις για την χώρα μας.

 

Ευχαριστίες

Το Δ.Σ., οι αθλητές και οι οικογένειες τους θα θέλανε να εκφράσουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη τους και την απεριόριστη εκτίμηση στην κυρία Ευαγγελία Παντελιδάκη-Παγώνη, για τη γενναιοδωρία της και την προσφορά της στο σύλλογο που αφορά την κάλυψη δαπανών της ομάδας σε διεθνείς αγώνες. 

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Σούλιος Σταύρος 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Τρικαλινές αθλήτριες!