Ήρθα για να ενώσω τον συνδυασμό και όχι να διχάσω, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, σχετικά με φημολογούμενες αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Γιώργου Μητσιούλη ως υποψηφίου:

«Εγώ, σαν υποψήφιος και επικεφαλής, θέλω το ποσοστό της Επανεκκίνησης να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό. Και θα το καταφέρω αυτό, βάζοντας ως υποψηφίους ανθρώπους που κουβαλάνε ψήφους που δεν θα υπήρχαν στον συνδυασμό μας. Και με όλους όσους συμμετέχουν θα το κερδίσουμε αυτό, άρα γι αυτό θα συμμετέχει και ο Γιώργος Μητσιούλης. Δώσαμε τα χέρια να συμπορευτούμε και τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Είμαι επικεφαλής, και προσπαθώ με το δικό μου σκεπτικό να ενισχύσω τον συνδυασμό

Εμένα δεν μου είπε κανείς ότι υπάρχει αντίδραση από άτομα του συνδυασμού για τη συμμετοχή του κ. Μητσιούλη. Και σε όλη αυτή την παραφιλολογία εγώ δεν συμμετέχω, ούτε σε ό,τι ακούγεται δεξιά κι αριστερά. Αν κάποιος έχει αντίρρηση, ας το πει δημόσια. Εγώ στην ‘ηλεκτρική αυτή καρέκλα έκατσα με σκοπό να ενώσω, όχι να διχάσω.

Είναι η τελευταία μέρα σήμερα, κι ο συνδυασμός είναι 99% κλεισμένος. Από αύριο λοιπόν ξεκινάμε επίσημα την προεκλογική περίοδο, ετοιμάζουμε και το εκλογικό μας κέντρο στη γωνία Καποδιστρίου κ Ασκληπιού που θα ανοίξει την Τετάρτη.

Μεθαύριο Κυριακή θα έχουμε μια ευρεία συνάντηση όλων των υποψηφίων, συνολικά 300 άτομα, κάπως σαν τους…300 του Λεωνίδα, και θα βρεθούμε στον Μύλο του Ματσόπουλου για την ομαδική φωτογράφιση αλλά και για να συζητήσουμε με το επιτελείο μας με όλους τους υποψηφίους ώστε να υπάρξει η απαραίτητη καθοδήγηση. Αυτό που θέλω είναι η νέα ομάδα της Επανεκκίνησης να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην πόλη των Τρικάλων.»