Σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου έχουμε πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Η Πανσέληνος των «σκουληκιών», όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, θα επηρεάσει περισσότερο τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες. Την ίδια μέρα, 7 Μαρτίου, ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς όπου καλούμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών μας.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μάς δίνει την δυνατότητα να δώσουμε δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που έχουμε και επομένως να σταματήσουμε να κρύβουμε πράγματα κάτω από το χαλί. Επίσης, πολλοί θα πάρουν την απόφαση να δώσουν τέλος σε συνεργασίες και σχέσεις που δεν προσφέρουν κάτι θετικό. Επομένως η πανσέληνος του Μαρτίου φέρνει αλλαγές, λύσεις και ένταση στις σχέσεις.

Tα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο στις 7 Μαρτίου

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, στους Παρθένους, στους Τοξότες και στους Ιχθύς.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Δίδυμος

Αγχος, αλλαγές πίεση και συναισθηματική φόρτιση φέρνει η Πανσέληνος του Μαρτίου για τους Διδύμους. Δώστε λίγο χρόνο στις καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την εργασία και θέστε με ευγένεια τα όρια σας για να μην προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και υπάρχει περίπτωση να έχετε ξεσπάσματα, θυμό και διαφωνίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Θέλει προσοχή στο πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις γιατί πολλές αποφάσεις θα κρίνουν το μέλλον σας.

Τοξότης

H Πανσέληνος φέρνει την αίσθηση του ανικανοποίητου στους Τοξότες. Δεν θα νιώσουν ευχαρίστηση πουθενά και πολλοί θα απομακρυνθούν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πολλοί Τοξότες θα είναι ιδιαίτερα ειρωνικοί στις διαφωνίες τους, κάτι που θα προκαλέσει ακόμα περισσότερο ένταση στη σχέση.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος του Μαρτίου πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σας και σας καλεί να σταματήσετε επιτέλους να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες θα βρείτε τη δύναμη να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό και εσείς τις κρατάτε μόνο και μόνο για να δείχνετε στους γύρω σας ότι όλα είναι καλά. Οχι, δεν είστε καλά μέσα σας και πρέπει να πείτε αντίο σε μερικούς.