Στις 28 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αποτελεί ορόσημο καθώς κλείνει οριστικά ένας κύκλος που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2021.

Τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η έκλειψη, είναι τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Αφορά κυρίως τα οικονομικά, τα θέματα ασφάλειας, την πρακτικότητα στη ζωή μας.

Τα ερωτικά θέματα μπορεί επίσης να σας δυσκολέψουν. Όπως και οι επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να ζοριστούν πολύ αυτές τις μέρες. Οι απολογισμοί είναι στο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς. Οικονομικά, σχέσεις, ασφάλεια. Θα παρθούν αποφάσεις για το τι είστε διατεθειμένοι να αφήσετε να φύγει από τη ζωή σας αλλά και να αντιμετωπίσετε τι αλλαγές χρειάζεστε.

Οι όψεις που σχηματίζει η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος με τον Ερμή, τον Άρη, τον Δία και τον Κρόνο θα σας κάνουν πιο αποφασιστικούς και πεισματάρηδες, αλλά και πιο παρορμητικούς, ανυπόμονους και γεμάτους ένταση στις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να ανταμείψει όλους όσοι είστε στον σωστό δρόμο και έχετε ήδη κάνει αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια.

Ταύρος
Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Οπότε, είναι λογικό αγαπημένοι Ταύροι να σας επηρεάσει λίγο παραπάνω. Ωστόσο μην πτοείστε γιατί πρόκειται για την τελευταία έκλειψη στον άξονά σας με τον Σκορπιό. Επιτέλους κλείνει το κεφάλαιο και προχωράτε μπροστά ανανεωμένοι. Με ευεργέτη τον Δία, στο ζώδιό σας, σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες και επικεντρώνεστε σε αυτά που θέλετε ουσιαστικά. Αν είστε σε ένα σημείο της ζωής σας που νιώθετε εγκλωβισμένοι, ήρθε η στιγμή να «δραπετεύσετε» και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας. Αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Κι αυτό γιατί ναι μεν θα οριοθετήσετε τα θέλω σας, από την άλλη δε, θα το κάνετε με τρόπο επιβλητικό. Μπορεί να χαλάσετε σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες…

Τα ξεσπάσματα και οι εντάσεις δεν θα ωφελήσουν καθώς οι άλλοι δεν θα σας καταλαβαίνουν. Παράλληλα οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις θα σας αποδιοργανώσουν συναισθηματικά. Προτιμότερο λοιπόν είναι να… πείτε αυτά που θέλετε και σας βασανίζουν, αλλά με ηπιότερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τον χειρότερο εαυτό σας και να επηρεάσετε και την υγεία σας.

Λέων
Αγαπητά Λιοντάρια και για εσάς, πρόκειται για την τελευταία δοκιμασία που θα επηρεάσει οικογένεια και καριέρα. Οι αλλαγές είναι σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να σας προτείνουν μια προαγωγή. Τώρα μπορείτε να κλείσετε θέματα που σας καταπιέζουν και δεν σας δίνουν χαρά. Βάζετε όρια στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και σταματάτε να αναλώνεστε μόνο για τους τρίτους.

Αυτή η έκλειψη Σελήνης – Πανσελήνου, πιθανόν βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που θα σας οδηγήσουν σε ξεκαθάρισμα στην ζωή σας. Αν περνάτε καλά στη σχέση σας, μπορεί να αποφασίσετε την συγκατοίκηση ή ακόμη και έναν γάμο… Ίσως νιώσετε παραπάνω πίεση από τους άλλους αυτές τις ημέρες. Κάντε λίγη υπομονή και θα περάσει. Δεν χρειάζεται να ξεσπάσετε σε πρόσωπα που σας νοιάζονται, ούτε να επιβάλετε τη γνώμη σας.

Σκορπιός
Μεγάλες αλλαγές στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Και για εσάς Σκορπιοί, η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος είναι η τελευταία έκλειψη που σχηματίζεται απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου, στο απέναντι ζώδιο από εσάς. Ξεκινά μία αναγέννηση και δεν είναι καθόλου υπερβολή. Θα αρχίσετε ένα ξεσκαρτάρισμά σε άτομα που σας περιβάλλουν και έχετε επενδύσει. Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν τα θέλετε στη ζωή σας ή θα τα απομακρύνετε. Ή να σας απομακρύνουν, αν εσείς δεν τους κάνετε πλέον. Έτσι ή αλλιώς το ξεσκαρτάρισμα θα γίνει. Άλλωστε το τέλος όσο δύσκολο να είναι, μπορεί να είναι και λυτρωτικό.

Η έκλειψη θα φέρει στο φως αλήθειες από το παρελθόν που θα συμβάλλουν στην… εκκαθάριση. Είναι ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα σας και να δείτε αν έχει μέλλον μία σχέση σας, ερωτική ή επαγγελματική. Αποφύγετε εντάσεις και μην ξεπεράσετε τα όρια. Τουλάχιστον όσο διαρκεί η έκλειψη. Μετά αν νιώθετε το ίδιο, ανοίξτε το στόμα σας. (Με προσοχή βέβαια)…

Υδροχόος
Το στρες, σας κυριεύει αυτό το διάστημα. Ίσως ευθύνεται η επιπλέον εργασία και οι πιέσεις σε δουλειά ή σπίτι, ή απλώς, η τελευταία έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Προσέχετε τα ξεσπάσματά σας γιατί μπορεί οι κουβέντες σας να πέσουν βαριές… Αναζητάτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, ωστόσο περιμένετε να περάσει η έκλειψη για να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ.

Κορυφώνονται τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και στην προσωπική ζωή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που θα πανικοβάλλεστε. Η ένταση και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν. Ιδιαίτερα όταν αφορούν εργοδότη ή την σχέση σας. Κρατήστε ισορροπίες… Έκλειψη είναι θα περάσει.

instyle.gr