Σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 ΤΡΙΚΑΛΩΝ, αναφέρει τα εξής: 

"Η πιο φιλοκατασταλτική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης δεν μπόρεσε να προλάβει ένα ακόμα οργανωμένο δολοφονικό πογκρόμ από ξένους και ντόπιους νεοναζί, χωρίς παράλληλα να έχει το πολιτικό θάρρος να αναλάβει τις τραγικές πολιτικές και επιχειρησιακές της ευθύνες, που εντοπίζονται ασφαλώς στην ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ και της ΕΛ.ΑΣ. και όχι φυσικά μόνο σε κάποιους περιφερειακούς διοικητές της τροχαίας.

Η στυγνή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κ. στη Νέα Φιλαδέλφεια από νεοναζί οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε συνεργασία με ντόπιους ομοϊδεάτες χούλιγκαν και αφού 200 Κροάτες ταξίδευαν για ώρες ανενόχλητοι σε κομβόι 20 και πλέον οχημάτων από το Ζάγκρεμπ, διασχίζοντας οδικώς την μισή Ελλάδα, από το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ήρθε να επαναφέρει στο προσκήνιο της επικαιρότητας, αυτό που εμείς εδώ και χρόνια καταγγέλλουμε, δηλαδή ότι τα ακροδεξιά, φασιστικά και νεοναζιστικά μορφώματα λειτουργούν αν όχι με τις πλάτες μερίδας αξιωματούχων και οργάνων της ελληνικής αστυνομίας, τουλάχιστον όμως κυριολεκτικά «κάτω από την μύτη» τους.  

Η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί προληπτικά και οργανωμένα μόνο όταν έχει να αντιμετωπίσει απεργούς, εργάτες, φοιτητές, αιτούντες άσυλο, ανθρώπους που κινητοποιούνται ενάντια στους πλειστηριασμούς, την ακρίβεια και διεκδικούν μια καλύτερη ζωή.

Τους ρατσιστές, τους φασίστες και τους νεοναζί, απλά τους «παρακολουθεί διακριτικά» από απόσταση.

Οι αυτονόητες καρατομήσεις στην ΕΛΑΣ δεν λύνουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πολύ ψηλότερα και στον ίδιο τον οργανισμό της αστυνομίας, μιας δημόσιας υπηρεσίας για την οποία ο κρατικός προϋπολογισμός δαπανά τεράστια χρηματικά ποσά για να διεκπεραιώνει την καταστολή με περίσσιο αυταρχισμό ενάντια στο κίνημα και στη νεολαία.

Τα ψάρια βρωμάνε από τα κεφάλια τους, εκεί που η διαπλοκή συναντιέται με το πιο μαύρο φασισμό και εκεί θα πρέπει άμεσα η δικαιοσύνη ευθύνες για το πως δεν αποτράπηκαν η στυγνή φασιστική επίθεση που επέφερε μια δολοφονία και δεκάδες τραυματισμούς ανυποψίαστων πολιτών.

Τα συλλυπητήριά μας και οι σκέψεις μας στην οικογένεια και στα οικεία πρόσωπα του Μιχάλη που χάθηκε τόσο άδικα και αναίτια".