Μια πανσέληνος η οποία έχει έντονο το κομμάτι της θλίψης και της μελαγχολίας για να μπορέσουμε να έρθουμε σε κάθαρση και μέσα από ενδοσκόπηση να πάρουμε επιτέλους στα πάνω μας και να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε πράγματα στη ζωή μας.

Αυτή η διαδικασία, αν και επιφέρει κάποιες φορές πόνο, μπορεί να μας ωφελήσει για να μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας. Θεωρείται μια περίοδος η οποία είναι ιδιαίτερα θετική για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, αλλά και να κατανοήσουμε τις πράξεις μας. Τρία είναι τα ζώδια τα οποία προβλέπεται να ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την πανσέληνο και τρία είναι αυτά που θα πιεστούν περισσότερο.

Τα πιο ευνοημένα ζώδια

Δίδυμοι

Για εσάς είναι μια περίοδος σημαντικών προοπτικών και θα καταφέρετε να επιτύχετε πράγματα επί των επαγγελματικών σας θεμάτων με μια ξαφνική αναγνώριση και επιτυχία που περιμένατε καιρό. Θεωρείται μια περίοδος τρομερά σημαντική για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα είναι το κατάλληλο διάστημα για να μπορέσετε να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας είχε απασχολήσει. Τα θέματα καριέρας φαίνεται ότι πηγαίνουν ολοένα και προς το καλύτερο, ενώ και εσείς μπορείτε επιτέλους να πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.

Τοξότης

Στο σπίτι σας θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική εξέλιξη, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε επιτέλους τα πάνω σας. Μια αγοραπωλησία ακινήτου ίσως να είναι η λύση σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που σας είχε κουράσει. Θα καταφέρετε επιτέλους να λύσετε προβλήματα με την οικογένειά σας, ενώ υπάρχουν σημαντικές ελπίδες για ένα ταξιδάκι που θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα.

Ταύρος

Η τύχη είναι με το μέρος της και οι επενδύσεις και οι οικονομικές επιλογές σας θα σας οδηγήσουν σε μια σημαντική επιτυχία και κέρδη. Αισθηματικά, επίσης, θα μπορούσατε να έχετε μια καινούργια γνωριμία, μια σχέση η οποία πραγματικά θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα. Προσοχή, θα πρέπει να δώσετε όμως στον ποιον εμπιστεύεστε, καθότι πολλές φορές η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα.

Τα πιο Πιεσμένα ζώδια

Παρθένος

Προσοχή πάρα πολύ στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθότι μπορεί να υπάρξουν έντονες παρεξηγήσεις και τσακωμοί με αγαπημένα πρόσωπα. Θεωρείται ένα διάστημα που θα καταφέρετε να δημιουργήσετε επιτέλους σε ένα καινούργιο πλαίσιο στη ζωή σας μέσα από εντάσεις αλλά και συγκρούσεις. Μην μείνετε παγωμένοι από φόβο και από ανασφάλεια, αλλά προσπαθήστε να κινηθείτε άμεσα για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ιχθύες

Αρκετές πιέσεις αυτή τη στιγμή που δεν σας επιτρέπουν να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Θα καταφέρετε όμως να οργανώσετε καλύτερα της ζωής σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Όχι σε συζητήσεις με συνεργάτες, καθότι θα παρουσιαστούν αρκετά προβλήματα και ίσως να βρεθείτε προ απροόπτου. Είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να κινηθείτε πάρα πολύ προσεκτικά και δεν πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας σε κανέναν.

Λέων

Μια μοναδική ευκαιρία για να μπορέσετε επιτέλους να ξυπνήσετε από σοβαρά προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει άλλοι. Θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα οικονομικών καθότι θα υπάρξουν ιδιαίτερα σημαντικές απώλειες, ενώ και ξαφνικά έξοδα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Είναι μια περίοδος όπου θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσετε να κάνετε μεν καινούργια ξεκινήματα, αλλά οικονομικά όλα θα γίνουν πάρα πολύ αργά.

christosarchos.gr