Για την επικράτηση Κασσελάκη στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής του κόμματος Χρηστος Μπάτζιος:

«Πρόκειται για μια καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, μια αποδοκιμασία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ προς την προηγούμενη ηγεσία. Ο κόσμος ψήφισε έναν άνθρωπο άφθαρτο, και αποδοκίμασε την ομάδα που έκανε ως τώρα κουμάντο στο κόμμα.

Όταν θα ανασυγκροτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε πιο χρήσιμες βάσεις, πιο δημοκρατικές και πιο ουσιαστικές, εκεί θα δείξει και ο νέος αρχηγός το ποιον του. Δεν υπάρχει κανένας φόβος διάσπασης, και όσοι είπαν κάποιες βαριές κουβέντες μόνοι τους θα τις πάρουν πίσω. Εμένα πάντως αυτό που μου έκανε κλικ στην υποψηφιότητα Κασσελάκη, είναι οι απόψεις του για τα εθνικά θέματα, σωστές απόψεις στην γραμμή της αριστεράς.

Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εγώ που είμαι ψηφοφόρος του παλιού Δήμου Αιθήκων, δεν το κρύβω ότι είμαι υποστηρικτής του Κώστα Μαράβα. Θεωρώ ότι είναι ένας Δήμαρχος καταδεκτικός, παρά το ότι είναι με τη ΝΔ, και συνεργάστηκε άψογα με τους δικούς μας ανθρώπους. Μα δεν είναι ούτε ο αντίπαλος του…συριζαίος, κι εκείνος νεοδημοκράτης είναι, οπότε πηγαίνω με τον Μαράβα.»