Ανακοινώθηκε η λίστα των υποψηφίων του ΜέΡΑ25 στα Τρίκαλα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.  

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ο.Β. Τρικάλων:

Το χρονόμετρο μηδενίστηκε και ο αγώνας ξαναρχίζει, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον ξαναδώσουμε με σημαντικά διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Είναι στο χέρι μας.

Τώρα είναι η ώρα της κρισιμότερης μάχης και έχουμε χρέος να ρωτήσουμε τους προοδευτικούς ψηφοφόρους: «Θέλεις αυτή η φωνή να είναι στη Βουλή;», προτείνοντας τους: «Είναι στο χέρι σου! Όλα μπορούν να γίνουν αλλιώς!»

Μπορεί να μας ψήφισαν πολύ λιγότεροι από όσο περιμέναμε. Όμως είναι πάρα πολλοί εκείνοι που μετάνιωσαν που δεν μας ψήφισαν κι είναι έτοιμοι να το κάνουν στις 25 Ιούνη. Είναι στο χέρι μας, να τους πείσουμε να το κάνουν.

Ο αγώνας λοιπόν ξανάρχισε τόσο εκλογικά όσο και οργανωτικά με στόχο την προσέλκυση εκείνων των πολιτών που αναγνωρίζουν την αξία της φωνής μας στη Βουλή, αλλά που δεν μας ψήφισαν στις 21 Μάη.

Ήδη ξεκινήσαμε και πάλι την μάχη για να είναι παρούσα και στην επόμενη Βουλή η φωνή του «ΜέΡΑ25 -Συμμαχία για τη Ρήξη», η δική σου φωνή.
Την μάχη αυτή τη δίνουμε και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με το ψηφοδέλτιό μας:

Με τον Δημήτρη Παπαθανασίου, δικηγόρο, μέλος της Κ.Ε. του ΜέΡΑ25 και πρώην υποψήφιο Δήμαρχο-δημοτικό σύμβουλο Τρικάλων από το 2011 μέχρι το 2019.

Με την Ελένη Μπεγλερίδου, αρχιτέκτονα Μηχανικό, μέλος της Λαϊκής Ενότητας - Ανυπότακτη Αριστερά που δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών.

Με την Ιόβη Μαραγκού, ιδιωτική υπάλληλο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25, συντονίστρια της νεολαίας και του Τομέα Ισότητας Φύλου & ΛΟΑΤΚΙ+.

Με τον Ευθύμιο Γκότα, γεωργοκτηνοτρόφο, πρώην κοινοτικό σύμβουλο στην κοινότητα Χρυσαυγής και πρώην πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων-Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας.

Με τον Κωνσταντίνο Κοκόρα, τελειόφοιτο του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος της νεολαίας του ΜέΡΑ25.

Με τον Μάριο Παρασκευόπουλο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό & Μηχανικό Υπολογιστών, Υποψήφιο Διδάκτωρ ΕΜΠ στον τομέα των Ευφυών Συστημάτων, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25.

Θέλεις αυτή τη φωνή στη Βουλή;
Είναι στο χέρι σου. #stis25MeRA25

ΜέΡΑ 25 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ