Έκλεισε αργά το βράδυ του Σαββάτου το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα για τις εκλογές της 21ης Μάϊου. 

Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στην πόλη των Τρικάλων, ανακοινώθηκε η έκτη υποψηφιότητα της Στέλλας Ζολώτα. 

Είναι η δεύτερη γυναίκα, η οποία μαζί με την Ιωάννα Καρρά και τους τέσσερις συνυποψηφίους άνδρες, Γιώργο Ηλιάδη, Χρήστο Κωστούλη, Σωτήρη Μπλέτσα, και Γιώργο Οικονόμου, θα κατέλθουν στις επερχόμενες εκλογές με στόχο την κατάκτηση της έδρας στο νομό. 

Η Στέλλα Ζολώτα του Γεωργίου, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, στην Συνοικία Άγιος Οικουμένιος (Σεισμόπληκτα). Είναι Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1996 εισήχθη στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε), με ειδικότητα στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες. Ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια, αναπτύσσει έντονη και συνεχή πολιτική και κοινωνική δράση, ως ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ. Μητέρα τριών παιδιών, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ,ως υπάλληλος βιβλιοπωλείου.

Ιδιαίτερα γνωστή για την συμμετοχή της σε καλλιτεχνικά δρώμενα, καθώς ασχολήθηκε επι σειρά ετών με το κλασσικό μπαλέτο, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μέλος θεατρικής ομάδας της πόλης.

Ως γυναίκα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, σε θέματα ισότητας, δικαιωμάτων των παιδιών, καθώς επίσης και σε θέματα υπέρ της προστασίας και των δικαιωμάτων των ζώων, με πλούσια εθελοντική δράση.

Οραματίζεται μια σοσιαλιστική κοινωνία αξιοπρέπειας, ισονομίας, ισότητας και πραγματικής δημοκρατίας για όλους.

trikalaenimerosi.gr