Το πλούσιο σε εκδηλώσεις καλοκαίρι, συνεχίστηκε την Δευτέρα 7 Αυγούστου στην Πύλη, στο πάρκο δίπλα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, με μία ονειρεμένη και μαγική μουσική βραδιά που απόλαυσε το κοινό.

Μια επιτυχημένη εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης και του Δικτύου Πίνδος (μέλος του Γεωπάρκου Μετεώρων –Πύλης.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό της Αντιπροέδρου του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνας Πανάγου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι οι εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι αφιερωμένες στους απανταχού Πορτινούς και παρουσιάζονται στις γειτονιές της Πύλης, με σκοπό να γνωρίσουμε τις παλαιές ιστορίες τους.

Ακολούθησε ένα πλούσιο μουσικό λαϊκό πρόγραμμα από την ζωντανή λαϊκή ορχήστρα που την αποτελούσαν η Μαρία Καλαμπόκα (τραγούδι), ο Δημήτρης Τριαντάφυλλου (μπουζούκι) και ο Χρήστος Μακρής (κιθάρα), που διασκέδασαν το φιλόμουσο κοινό της Πύλης για τρείς ώρες.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Πύλης κ. Βάϊος Καλύβας και ο Πρόεδρος του ΟΠΟΠ κ. Αλέξανδρος Παπαστεργίου.