Με πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά και κλίμα αισιοδοξίας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό του Δήμου Τρικκαίων.

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς απηύθυνε χαιρετισμό ευχόμενος «καλές γιορτές» σε μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση είχε εμπλουτιστεί με δράσεις για τα παιδιά, με φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, όπως τόνισε ο πρόεδρος κ Νίκος Νταής, ενώ συνέδραμαν ο Δήμος Τρικκαίων και η Κοινότητα Μεγαλοχωρίου, με τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Τζέλη.

Παρέστησαν επίσης, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Σοφία Αλεστά, Αποστόλης Παππάς, ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη» ΑΕ Γιώργος Ζιώγας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, η εκλεγείσα αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων Χρήστος Ζαραμπούκας και Αντώνης Τζερεμές και πολλοί/ες κάτοικοι του χωριού και ειδικά, μικρά παιδιά.