Τρέχω συνειδητά για την καλή πορεία της παράταξης, και να πάει το ΠΑΣΟΚ ακόμα ψηλότερα, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης:

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση μας δυναμώνει, και ο κόσμος μας επιβραβεύει για τη σωστή και γόνιμη αντιπολίτευση που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Στις 25 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ισχυρή και αξιόπιστη προοδευτική δύναμη για τον τόπο. Θέλουμε ένα κόμμα ισχυρό, να κάνει δομική αντιπολίτευση και να μην έχουμε απλά μια παρέλαση της ΝΔ. Γιατί είναι κίνδυνος η παντοδυναμία και το αλαζονικό πελατειακό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Και χρυσός χορηγός του κράτους αυτού ήταν η λαϊκιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, δεν με ενοχλεί που δεν πήρα την πρωτιά, έχουμε μέλλον σαν κόμμα και εγώ ο ίδιος έχω το μέλλον μπροστά μου.

Θα δώσουμε μάχη να κρατηθεί η έδρα και να έχει ο Νομός μας εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ. Είναι συλλογικό το αποτέλεσμα που αποτυπώσαμε στις 21 Μαΐου, και όχι ατομικό. Το βασικό λοιπόν είναι η παράταξη και η επόμενη μέρα. Γι αυτό και τρέχω συνειδητά για την καλή πορεία της παράταξης, και να πάει το ΠΑΣΟΚ ακόμα ψηλότερα. Κάνουμε περιοδείες, μιλάμε με τον κόσμο, και προσπαθούμε σκληρά για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.»