Μέσα στις επόμενες ημέρες το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Λαρισαία δικηγόρος Μαρία Γαλλιού, μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 δήλωσε παρούσα στη διεκδίκηση της περιφερειακής αρχής:

«Τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανακοινωθεί επίσημα το πρόσωπο που θα βρεθεί επικεφαλής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις επόμενες εκλογές. Είναι μια συλλογική διαδικασία, στην οποία όσοι συμμετέχουμε θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα της στο ακέραιο. Έχω θέσει τον εαυτό μου στην κρίση του πολιτικού φορέα που ανήκω, δηλώνω παρούσα σε αυτή τη διαδικασία, και με στρατιωτική πειθαρχία θα δηλώσω και παρούσα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έχει γίνει μια σοβαρή προεργασία και στους 4 νομούς, είναι πιεστικό το χρονοδιάγραμμα και λόγω των διπλών εθνικών εκλογών, παραταύτα η νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί στο επόμενο διάστημα θα εναποθέσει όλες τις δυνάμεις της για τα ζητήματα της Θεσσαλίας. Σκοπός μας είναι η ανανέωση της πολιτικής μας κουλτούρας, με συμπόρευση του συνόλου των προοδευτικών πολιτών.

Έχουν γίνει επαφές από μεριάς μου με πρόσωπα και στο Νομό Τρικάλων, ως καλή μαθήτρια έχω κάνει σοβαρή προεργασία κι έχω γράψει ήδη πολλά ονόματα.»