Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας ορίστηκε με υπουργική απόφαση η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων Κρυσταλλία Μαντζανά.

Πρόκειται για μία ακόμη αναγνώριση του σημαντικού και ουσιαστικού αποτυπώματος που αφήνει η Τρικαλινή αρχαιολόγος, με το πολυδιάστατο έργο της όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα έργο, που με την βοήθεια των συνεργατών της και την άριστη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχει οδηγήσει στην περαιτέρω ανάδειξη της αρχαιολογικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής των Τρικάλων, της Δυτικής Θεσσαλίας και όχι μόνο. Να σημειωθεί πως η κ. Μαντζανά θα προσφέρει παράλληλα και στις δύο υπηρεσίες.

Από το 2006 έως και το 2014 η Κρυσταλλία Μαντζανά διετέλεσε Προϊσταμένη της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων με έδρα τα Τρίκαλα και περιοχή ευθύνης τη Δυτική Θεσσαλία.

Από το 2014 ως σήμερα προΐσταται της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων με αντικείμενο την προστασία και διαχείριση των αρχαιοτήτων από τα προϊστορικά έως και τα βυζαντινά χρόνια. Παράλληλα, έχει να επιδείξει ένα αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των μνημείων της ευρύτερης περιοχής.