Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή λήξης της Σχολικής Χρονιάς του Νηπιαγωγείου Πύλης, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Σχολείου, όπου τα μικρά παιδιά Νήπια και Προνήπια απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν διάφορους χορούς, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων - Νηπιαγωγών παρουσία των γονέων των παιδιών.

Στο χαιρετισμό της η Προϊσταμένη κ. Ρούλα Σαργιώτη αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους γονείς, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μάκη Παπαγεωργίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Τσόλα, την Αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, την Σύμβουλο της Προσχολικής Αγωγής κ. Ευανθία Κοτρώτσιου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύλης και Νηπιαγωγείου Πύλης κ. Γεώργιο Τσαρούχα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα του γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην εκπαίδευση τους και στάθηκανδίπλα στο Νηπιαγωγείο Πύλης.

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Πύλης για την συμπαράσταση που παρείχε, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Τέλος η κ. Σαργιώτη ανέφερε πως έδωσαν, οι εκπαιδευτικοί, τον καλλίτερο εαυτό τους με δημιουργική και παιδαγωγική διάθεση και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά και ευχαρίστησε τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι στους Νηπιαγωγούς, αποχαιρετώντας τα Νήπια που θα ακολουθήσουν την νέα Σχολική χρονιά στην Α’ Δημοτικού του Σχολείου Πύλης.

Αμέσως άρχισε το πρόγραμμα της γιορτής με χορό τραγούδια και ποιήματα που απήγγειλαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Πύλης.