Απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν σε πλημμυροπαθείς των περιοχών οδού Πατουλιάς και γέφυρας Πάσχου έδωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, σε εκπροσώπους κατοίκων.

Το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 οι εκπρόσωποι επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του, για να συζητήσουν θέματα που έχουν ανακύψει σε σχέση με την «επόμενη ημέρα».

Ο κ. Σακκάς άκουσε με προσοχή τους κατοίκους να αναφέρονται σε θέματα αποζημιώσεων, αποκαταστάσεων, αντιπλημμυρικής θωράκισης, διαδικασιών καταγραφής και επανακαταγραφής ζημιών, ενώ τέθηκαν και άλλα, ειδικότερα ζητήματα.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων παρουσίασε όλα τα δεδομένα σε σχέση με τις ενέργειες του Δήμου σε κάθε επίπεδο. Αναφέρθηκε στις μία προς μία διαδικασίες που έγιναν για αντιπλημμυρική θωράκιση, τονίζοντας ότι ήδη ξεκίνησε το μεγάλο έργο για την Μπάρα από τη ΔΕΥΑΤ και ακολουθούν αντίστοιχα έργα σε όλες τις περιοχές που επλήγησαν στην πόλη.

Εδωσε, επίσης, ο κ. Σακκάς, έμφαση στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για τις αποζημιώσεις και επανέλαβε όλες τις δεσμεύσεις του Δήμου για την οικονομική ελάφρυνση των πληγέντων (απαλλαγή από την πληρωμή λογαριασμών ΔΕΥΑΤ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δημοτικών Τελών, μισθώσεων ακινήτων και αγροτικών εκτάσεων, πάντα αναλόγως της ζημιάς που υπέστησαν).

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων