Αγωγός νερού της ΔΕΥΑΤ έσπασε το πρωί της Τετάρτης επί της οδού Γαριβάλδη, λίγα μέτρα μακριά από την συμβολή της με την οδό Απόλλωνος, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο υπό κατασκευή δρόμος.

Από την καταστροφή του αγωγού, λόγω των έργων ανάπλασης που γίνονται στον συγκεκριμένο δρόμο, διακόπηκε η υδροδότηση στους καταναλωτές τόσο της Γαριβάλδη, όσο και των γύρω δρόμων του κέντρου. 

Με την επανέναρξη των εργασιών, μετά την αργία του Δεκαπενταύγουστου, ένα ακόμη πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα που έχουν συμβεί στην οδό Γαριβάλδη (καταστροφή αγωγού φυσικού αερίου, καταστροφή δικτύου επικοινωνιών), καθυστερώντας την πορεία των έργων και προκαλώντας τεράστια δυσλειτουργία στην αγορά. 

Η οδός Γαριβάλδη έχει νεκρώσει από τα τέλη Μαΐου, όταν ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΤ με την αλλαγή του δικτύου της. Αισίως, την Δευτέρα 17 Ιουλίου ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του δρόμου, με την προοπτική να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Ωστόσο, έναν μήνα μετά η εικόνα της εξέλιξης των έργων είναι αποκαρδιωτική κι ενώ τα χρονοδιαγράμματα κάνουν λόγο για την ολοκλήρωσή τους στο τέλος του Αυγούστου!