Μετά από μια πολύ δυναμική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού πριν από λίγες ημέρες, έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου να μας βοηθήσει να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας και να δούμε τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Ο Ήλιος έχει περάσει πλέον στο πρακτικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου και ο Ερμής έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο. Στις 24/04/2023 το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα μας δώσει την ευκαιρία να πούμε όσα σκεφτόμαστε, να αναλάβουμε δράση ή να ξεκινήσουμε μια συζήτηση η οποία θα μας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει γύρω στις 08/04/2023. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν καρμικές συναντήσεις και αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε καινούρια μονοπάτια. Θα νιώσετε την επιθυμία να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και διεκδικήστε όσα σας αξίζουν. Στις 26/04/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια όψη η οποία θα μας βοηθήσει να επουλώσουμε τα τραύματα και τις πληγές του παρελθόντος. Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις ανασφάλειες που μας κρατάνε πίσω, να αναζητήσουμε την αγάπη και τη συντροφικότητα και να εκφράσουμε τη στοργή και το ενδιαφέρον μας στους άλλους. Ο Απρίλιος θα μας αποχαιρετήσει με το δυναμικό εξάγωνο Άρη-Ουρανού στις 29/04/2023, μια όψη η οποία φέρνει έξαψη, δράση και επιθυμία για ανανέωση και αλλαγή. Θα πάρουμε πρωτοβουλίες, θα κάνουμε την πρώτη κίνηση στον έρωτα και θα πειραματιστούμε στο σεξουαλικό κομμάτι. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μας περιορίζουν και να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας. Τολμήστε λοιπόν να πάρετε ρίσκα και μη μένετε κολλημένοι σε μια ρουτίνα που δεν σας εκφράζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας.

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό για εσάς, αφού στις 24/04 ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον δικό σας κυβερνήτη, δηλαδή τον Άρη. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα μπορεί να βιώνετε εντάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια ή αισθάνεστε ότι έχετε θυμό απέναντι σε κάποια κοντινά σας πρόσωπα, αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις και να νιώσετε καλύτερα. Στις 26/04 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι μόνο η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα σας γλυκάνει ή να έχετε μια συνάντηση που θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας και να δώσετε μια ευκαιρία στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Στις 29/04 το εξάγωνο Άρη-Ουρανού αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ανανεωθείτε και να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ημέρες αυτές απαιτούν να δείξετε ψυχραιμία αφού ο Ερμής έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις, οι ασυνεννοησίες και τα μπερδέματα. Στις 24/04 το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια συζήτηση που είχε γίνει αρχές Απριλίου και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα ζήτημα. Η όψη αυτή όμως θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα, να πάρετε πρωτοβουλίες και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 24/04 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό στο δικό σας ζώδιο και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες καρμικές συναντήσεις ή επαφές με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στη ζωή σας, αρκεί να μην κρύβεστε άλλο και να δείξετε στους άλλους τον πραγματικό σας εαυτό. Η εβδομάδα κλείνει με το εκρηκτικό εξάγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται στις 29/04. Aν και είστε ζώδια της ρουτίνας και της ασφάλειας, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και είναι πιθανό να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει να κλείσετε κύκλους και να αφήσετε πίσω το παρελθόν, αφού στις 24/04 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, δηλαδή στον Ταύρο. Κάτι νέο ανοίγεται μπροστά σας αρκεί να απεμπλακείτε συναισθηματικά από ανθρώπους και καταστάσεις και να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας. Αν είστε μπροστά σε ένα δίλημμα, να θυμάστε ότι το ένστικτο σας μπορεί να σας βοηθήσει. Το θετικό της εβδομάδας για εσάς είναι ότι η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιο σας και μάλιστα στις 26/04 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με το Χείρωνα. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους και δεν αποκλείεται να φέρει μια καινούρια γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο με κάποιο τρόπο θα απαλύνει τις πληγές σας. Αν αισθανόσασταν άδειοι ψυχικά και θεωρούσατε ότι δεν έχετε τίποτα να δώσετε, αυτές τις ημέρες θα αναθεωρήσετε και θα νιώσετε την ανάγκη να αγαπήσετε, να αγαπηθείτε και να συνδεθείτε με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο στις 24/04 θα εκτοξεύσει στα ύψη την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω, τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τις προθέσεις σας στους άλλους. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι πλέον σε ανάδρομη πορεία και μπορεί εύκολα να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Στις 24/04 ο Ήλιος θα συναντήσει το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι φιλικά πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και θα σας δώσουν την πολύτιμη συμβουλή τους, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να κάνετε όνειρα και να σχεδιάσετε μαζί το δικό σας μέλλον. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι γεμάτες έξαψη, ενθουσιασμό και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση, αφού στις 29/04 πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη-Ουρανού. Αυτή η δυναμική όψη θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε τις αλλαγές που μέχρι τώρα διστάζατε και να απεμπλακείτε από καταστάσεις που μπορεί να σας καταπιέζουν.

ΛΕΩΝ
Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι αλήθεια ότι αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά ζητήματα και λιγότερο η αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 26/04 είναι μια αρκετά ευνοϊκή όψη για εσάς, η οποία μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας δυσάρεστες καταστάσεις και όσους σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους. Φίλοι και παρέες θα είναι δίπλα σας και θα απαλύνουν τα τραύματα σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια όμορφη, ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια ομάδα ανθρώπων. Αυτό που έχει σημασία αυτές τις ημέρες είναι να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να τα ξεπερνάτε όλα μόνοι σας και θα πρέπει να επιτρέπετε κάποιες φορές στους άλλους να σας προσεγγίσουν και να σας δείξουν πόσο νοιάζονται για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με το ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη στις 24/04, μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή ακόμα και νέες γνωριμίες. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα από το εξωτερικό, όμως μη βιαστείτε ακόμα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να πάρετε ρίσκα, διότι μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε ξανά όνειρα και σχέδια για το μέλλον, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Οι ημέρες αυτές σας καλούν να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κρατήσετε κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι συμμερίζονται το όραμα σας και σας υποστηρίζουν. Η εβδομάδα κλείνει με το δυναμικό εξάγωνο Άρη-Ουρανού, μια όψη η οποία θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε αλλαγές, να πειραματιστείτε και γενικώς να ανανεωθείτε. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα εκτοξεύσουν στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας παθιάσει και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ
Μετά την Ηλιακή Έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, αρκετοί από εσάς βρίσκεστε σε μια φάση όπου προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη την αισθηματική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή την εβδομάδα, η σύνοδος Ήλιου-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Το ζώδιο του Ταύρου θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές και να μην μένετε άλλο σε εφήμερες ή επιφανειακές καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε μια μυστική, παθιασμένη συνάντηση που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη λίμπιντο σας ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος. Στις 26/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σας καλεί να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες και τα τραύματα του παρελθόντος και να αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα που θα σας δημιουργήσει ένα πρόσωπο. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στην αγάπη και στις σχέσεις, αλλά πάνω απ’ όλα να πιστέψετε ότι αξίζει να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή πλέον σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να προσέξετε ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με τους άλλους και να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Ωστόσο, το βοηθητικό εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/04 θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε το πρώτο βήμα και να πείτε με ειλικρίνεια όσα σκέφτεστε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έχετε επιστροφή ενός/μιας πρώην. Ωστόσο, μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις πριν βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του άλλου. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να πάτε παρακάτω. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Η εβδομάδα κλείνει με το δυναμικό εξάγωνο Άρη-Ουρανού στις 29/04, μια όψη η οποία θα επαναφέρει τον ενθουσιασμό και την έξαψη στην ερωτική σας ζωή. Θα αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποδεσμευτείτε επιτέλους από μια κατάσταση που με κάποιο τρόπο σας βαραίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να σας απασχολήσουν περισσότερο τα ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασιακής σας ρουτίνας και λιγότερα τα ερωτικά. Ωστόσο, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 26/04 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να επουλώσετε τα τραύματα σας και να αφήσετε πίσω σας εκείνες τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας γλυκάνει και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας αλλά και στον έρωτα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το εξάγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να σας είχαν απομακρύνει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις φοβίες και να δώσετε μια ευκαιρία στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το εξάγωνο Ερμή-Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας οπλίσει με θάρρος και δυναμισμό και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα πρόσωπο. Θα νιώσετε την ανάγκη να στείλετε επιτέλους εκείνο το μήνυμα ή να κάνετε το πρώτο βήμα που τόσο πολύ διστάζατε. Θα πρέπει, ωστόσο, να προσέξετε τι λέτε και τι κανονίζετε με τους άλλους, γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι πλέον σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Εξίσου πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει ένας/μια πρώην, όμως μη βιαστείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καρμική γνωριμία ή να βγείτε ένα ραντεβού που θα έχει πολύ θετική εξέλιξη. Στις 29/04 το εκρηκτικό εξάγωνο Άρη-Ουρανού μιλάει για ασυγκράτητη δράση, έντονα πάθη και ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι πιθανό ένα πρόσωπο να σας διεκδικήσει από το πουθενά, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα αναζητήσετε τρόπους να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό για εσάς σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα στον χώρο του σπιτιού ή μέσα στην οικογένεια. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να επιδιώξετε να βρεθείτε με ένα άτομο για να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες. Το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/04 θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο διεκδικητικοί και πιο τολμηροί αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να κάνετε μια συζήτηση μέσα από την οποία θα σας δοθεί η ευκαιρία να πείτε αυτά που θέλετε και κυρίως να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο σας καλεί να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, τις αδιέξοδες καταστάσεις και τις τοξικές συνήθειες και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Στις 26/04 το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα έρχεται για να επουλώσει τα τραύματα σας και να σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αποδεχτεί για αυτό που είστε, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα περάσετε όμορφες και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Είναι επίσης πιθανό να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από ένα πρόσωπο και να μην ξέρετε πώς να ανταποκριθείτε. Ωστόσο, το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/04 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μέσα από την οποία θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα. Βασική προϋπόθεση είναι να είστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και να μην κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο μπορεί να φέρει καρμικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους ή μια συνάντηση που με κάποιο τρόπο θα σας χαροποιήσει. Η εβδομάδα θα κλείσει με παθιασμένο και ερωτικό τρόπο για εσάς, αφού στις 29/04 πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη-Ουρανού. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει δυναμισμό, τόλμη, αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση για πειραματισμό. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα είναι δύσκολο να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας. Είναι πιθανό να νιώσετε έλξη για ένα αντισυμβατικό άτομο ή να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια που θα σας χαρίσει έξαψη και ενθουσιασμό.

asibiliou.gr