Το Σάββατο 9 Απριλίου εγκαινιάζεται στα Τρίκαλα το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΛΙΑΦΑ, που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Τρικάλων - Λάρισας. 

Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ μετρά σήμερα 96 χρόνια ζωής! Ιδρύθηκε το 1926 και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα και όλη τη Θεσσαλία. Σε τέσσερα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής!

Το μυστικό της υπέροχης γεύσης των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ κρύβεται στη συνταγή τους η οποία παραμένει αναλλοίωτη από το 1926! 

Είναι τα μοναδικά αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. Πρόκειται για καινοτομία που τα καθιστά ξεχωριστά στον κόσμο των αναψυκτικών! 

Η γιορτή των εγκαινίων -όμως- θα κορυφωθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στον Μύλο Ματσόπουλου με μια μεγάλη ΔΩΡΕΑΝ συναυλία.

Το καστ είναι πραγματικά ξεχωριστό:

Η εκρηκτική pop star Έλενα Παπαρίζου, ο αγαπημένος μας Κώστας Καραφώτης και δυο νέοι ξεχωριστοί Τρικαλινοί καλλιτέχνες: Ο Φώτης Παπαζήσης και η Κωνσταντίνα Πάλλα.   

Με τρεις ορχήστρες και συνολικά 27 μουσικούς και δέκα τεχνικούς για έναν τέλειο ήχο από ένα εντυπωσιακό ψηφιακό σκηνικό.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει δωρεάν όλες τις αγαπημένες γεύσεις ΚΛΙΑΦΑ σε Λεμονάδα, Πορτοκαλάδα και Βυσσινάδα.

*Η συναυλία αρχίζει στις οκτώ αλλά καλό είναι να μην πάμε τελευταία στιγμή.

trikalaenimerosi.gr