Την «τεχνική καρδιά» του Δήμου Τρικκαίων, το αμαξοστάσιο, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 είδε από κοντά και ενημερώθηκε από τους αντιδημάρχους Φόρη Ρόμπο και Γιώργο Καταβούτα, για τα όσα αφορούν στη λειτουργία όλων των υπηρεσιών που αποτελούν «εικόνα» του Δήμου στην καθαριότητα και στα έργα – παρεμβάσεις, από το τεχνικό προσωπικό. Ο κ. Σακκάς τόνισε ξεκάθαρα ότι στηρίζει αμέριστα το προσωπικό, που «έχει μια πάρα πολύ καλή εικόνα στους πολίτες». Επεσήμανε τη συνέχεια που υπάρχει στη δημοτική αρχή, με τον ίδιο ως Δήμαρχο Τρικκαίων, και τόνισε ότι η συνεργασία παραμένει  στο ίδιο, υψηλό επίπεδο.

Ο κ. Σακκάς ενημερώθηκε επίσης για τον στόλο οχημάτων στην καθαριότητα, για τα ειδικότερα θέματα των επί μέρους υπηρεσιών, για τη διάρθρωση και τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων, για το έργο που προσφέρει κάθε ομάδα ανά τομέα, τόσο από τους αντιδημάρχους, όσο και από τον προϊστάμενο κ. Θαν. Μισιάκα.
Η επίσκεψη αυτή Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά στο αμαξοστάσιο, εντάσσεται στο πλαίσιο της ειδικότερης ενημέρωσής του για τα θέματα του Δήμου και της διαμόρφωσης κατευθυντήριων γραμμών για τη συνέχιση των βελτιωμένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων