Σε ευχάριστο κλίμα και με ευχές για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκαν οι κοπές πίτας στη Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων και στη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στη Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς απηύθυνε ευχές στο προσωπικό μιας διεύθυνσης με ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, τονίζοντας τη σημασία κάθε δράσης χωριστά για την τρικαλινή κοινωνία. Ευχές απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας, καθώς και η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά, ενώ παρέστη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ο διευθυντής κ. Στεφ. Νταλάσης και οι προϊστάμενοι των τμημάτων.

Λίγο αργότερα, κοπή πίτας πραγματοποίησε και η Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει το σημαντικό έργο σε τομείς που άμεσα αφορούν τη καθημερινότητα και την κοινωνία. Παρέστησαν, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη και η διευθύντρια κ. Ευαγ. Κοντογιάννη.

Από το γραφείο Τύπου