Ποιος είπε ότι τα κολάν είναι αποκλειστικά για το γυμναστήριο; Τα γυναικεία κολάν, κοντά ποδηλατικά ή μακριά, της εταιρίας PCP φοριούνται όλες τις στιγμές της ημέρας. Στην πρωινή βόλτα, στο γυμναστήριο, στην πεζοπορία, στο τρέξιμο, ακόμα και στο γραφείο ή σε μία βραδινή έξοδο. Μονόχρωμα ή με εντυπωσιακά prints συνδυάζονται με κάθε στυλ και προσδίδουν extra στυλιστικό… bonus σε κάθε outfit!

 

Κολάν εγκυμοσύνης για trendy μέλλουσες μανούλες!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η σιλουέτα αλλάζει, γεγονός που ενδέχεται να σας προκαλεί κάποια αμηχανία, όσον αφορά στην εμφάνισή σας. Η κοιλίτσα φουσκώνει, το στήθος μεγαλώνει και τα άκρα πρήζονται, όμως υπάρχει κάτι που παραμένει αμετάβλητο κι αυτό είναι η διάθεση για άνετο και μοντέρνο look. Τα χειμερινά, γυαλιστερά κολάν εγκυμοσύνης, μιας και ο χειμώνας είναι επισήμως εδώ, αποτελούν την ιδανική λύση! Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, όπως κλασικό μαύρο, αριστοκρατικό μπλε και φίνο μελιτζανί και συνδυάζονται άψογα με τα αγαπημένα σας top και πανωφόρια!

 

Γυαλιστερά κολάν για… glamorous εμφανίσεις!

Κι όμως… ένα κολάν αρκεί για να μετατρέψει την εμφάνισή σας σε…glamorous! Τα γυαλιστερά γυναικεία κολάν με μεταλιζέ εφέ και χρώματα παιχνιδιάρικα, ντύνουν… κάθε στυλ, στολίζουν μοναδικά κάθε εμφάνιση και μαγεύουν σε κάθε τους πέρασμα. Αναζητήστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τη δική σας αγαπημένη απόχρωση και τολμήστε να εντυπωσιάσετε!

 

Βελούδινα κολάν

Είναι η νέα elegant τάση της μόδας και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα! Τα βελούδινα κολάν με απαλή αίσθηση, άψογη εφαρμογή και λαμπερή εμφάνιση, ενσαρκώνουν την πολυτέλεια και κάνουν τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα κομψές και αριστοκρατικές, γεμάτες γοητεία. Μήπως ήρθε η στιγμή να τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας;