Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά -τουλάχιστον ημερολογιακά- καθώς μπαίνουμε πια στον Σεπτέμβριο του 2023.

Μετά λοιπόν από ένα θυελλώδες καλοκαίρι για πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, ας δούμε ποια θα είναι τα 3 ζώδια που δεν θα ευνοήσει και πολύ η τύχη τον Σεπτέμβριο, καθώς θα έρθουν αντιμέτωπα με διάφορα άγχη, αλλά και παρεξηγήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Κριός

Ο Σεπτέμβριος για εσένα φίλε Κριέ θα είναι λίγο δύσκολος, τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο, καθώς πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, αφού οι παρεξηγήσεις 0λυρίως στον εργασιακό χώρο- θα δίνουν και θα παίρνουν. Επίσης θα βρείτε και κάποιες δυσκολίες στο σπίτι σας και καλό είναι να μην είστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει πολύ εσένα Καρκινάκι, φέρνοντας παρεξηγήσεις, δυσκολία στην επικοινωνία με τους οικείους σας, αλλά και περισσότερο άγχος απ' όσο μπορείτε να διαχειριστείτε. Οπλιστείτε με υπομονή, πάρτε απόσταση και δείτε τα πράγματα από απόσταση.

Αιγόκερως

Τέλος, ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι πολύ ήρεμος για τον Αιγόκερω, καθώς θα υπάρχουν διαταραχές κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρχουν σίγουρα παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεστε και γενικώς τα επαγγελματικά σας θα τραβήξουν όλη την προσοχή.