Με εξαίρεση τη νέα θέση του Άρη στο Ζυγό ο φετινός Σεπτέμβριος παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με τον μήνα που προηγήθηκε. Οι οργανωτικές απαιτήσεις του Ερμή στην Παρθένο και οι δημιουργικές ανάγκες της Αφροδίτης στο Λέοντα, συνεχίζουν να εκφράζονται έντονα στο πλανητικό σκηνικό. Όμως και οι δυο τώρα επιστρέφουν σε ορθή πορεία, η Αφροδίτη στις 4/9 και ο Ερμής στις 16/9. H ενέργειά τους απελευθερώνεται και οι Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 είναι εδώ για να σε οδηγήσουν σε σωστές κινήσεις και αποφάσεις.

Το πρώτο μισό του μήνα κάποια εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις δε λείπουν και για το λόγο αυτό, μετά τις 16/9, οι συνθήκες ενδείκνυνται περισσότερο για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Οι σχέσεις σου έχουν περάσει σε νέες δυναμικές, ενώ μέσα από αυτές το προηγούμενο διάστημα κατάφερες να επαναξιολογήσεις τη ζωή σου, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σου.

Ωστόσο μην υποτιμάς τις συνέπειες της πορείας του Άρη στο Ζυγό που ξεκίνησε στο τέλος του προηγούμενου μήνα. Μπορεί στο ζώδιο αυτό ο δυναμικός πλανήτης να χάνει πολλά από τη μαχητικότητα, την πρωτοβουλία, το δυναμισμό και το θάρρος του, όμως μπορεί να φέρει τόσο ευκαιρίες όσο και να δημιουργήσει προβλήματα. Η διπλωματία σε σώζει από δύσκολες στιγμές, όμως η αμφιταλάντευση σε κουράζει και κάνει τους γύρω σου να δυσανασχετούν. Ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου, ξεκαθάρισε τα σχέδια σου για τη νέα εποχή που ξεκινά με τη φθινοπωρινή ισημερία και προχώρησε με οργάνωση και διάθεση για ωφέλιμους συμβιβασμούς!

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Προστάτεψε τις σημαντικές σχέσεις

Η περίοδος αυτή σε βρίσκει με διάθεση να ασχοληθείς τόσο με καθημερινές υποχρεώσεις όσο και με επαγγελματικές εκκρεμότητες. Από τις 16/9 κι έπειτα εκμεταλλεύσου την ορθή πορεία του Ερμή για να προωθήσεις τα ζητήματα αυτά κυρίως μέσω της σωστής επικοινωνίας. Η σκέψη σου είναι καθαρή και οι ιδέες σου πρακτικές και πραγματοποιήσιμες. Μια γεύση καλοκαιριού, διασκέδασης και διακοπών συνεχίζει να υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Μπορείς να την εκμεταλλευτείς και να περάσεις ακόμη καλύτερα κι από τις διακοπές που προηγήθηκαν. Ένα κλίμα έντασης και συγκρούσεων ωστόσο αναπτύσσεται στις προσωπικές σου σχέσεις, στο γάμο αλλά και σε κάποιες συνεργασίες. Είναι απαραίτητο σε αυτή τη φάση να γίνονται κάποιοι συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές. Μην αφήσεις το εγώ σου και την ανάγκη σου να έχεις δίκιο και να βγαίνεις μπροστά, να σε εμποδίσουν από το να προστατέψεις τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Ευκαιρία για εσωτερική μεταμόρφωση και σωστή επικοινωνία

Ο Ερμής στο γήινο και φιλικό προς εσένα ζώδιο της Παρθένου, συνεχίζει να σε εφοδιάζει με επικοινωνιακή ευελιξία και καλές ιδέες. Οι μέρες γύρω από τις 4/9, 25/9 και 30/9 είναι οι πιο ευνοϊκές. Μετά τις 16/9 που ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία του, έχεις καθαρή σκέψη σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σου αλλά και τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Μπορείς να μιλήσεις και να εξηγήσεις αυτά που σε απασχολούν και να γίνεις κατανοητή.

Οι Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 σου θυμίζουν ότι η ανάγκη σου να ομορφύνεις το χώρο του σπιτιού είναι έντονη, όμως πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές και τα περιττά έξοδα. Αντίστοιχα, πρέπει να μην αφήσεις το άγχος για τις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και τις επαγγελματικές ανησυχίες να σε καταβάλλει. Είσαι πιο δυναμική από ότι συνήθως στο να διεκδικείς με θάρρος αυτά που σου αξίζουν στη δουλειά σου. Όμως πρόσεξε αυτό να μη φέρει εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Βρες τα πατήματά σου

Μετά από ένα αρκετά πιεστικό καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος σου δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να βρεις τα πατήματά σου. Η νέα θέση του Άρη αναζωπυρώνει τη διάθεσή σου για ζωή και σε κάνει πιο δημιουργική. Οι ερωτικές αναζητήσεις και γνωριμίες είναι μια πιθανότητα. Η ενέργεια σου ρέει πιο εύκολα και σου δίνει όρεξη για δράση, σε αντίθεση με τον προηγούμενο καιρό που μετατρεπόταν σε υπερένταση κι έφερνε συγκρούσεις εσωτερικές και εξωτερικές.

Ωστόσο, μέχρι τις 16/9 η επικοινωνία παρεμποδίζεται. Ιδίως στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας υπάρχουν μικροπαρεξηγήσεις και έλλειψη συνεννόησης. Οι ευκαιρίες για εκδρομές και μικρές, κοντινές αποδράσεις συνεχίζονται και μάλιστα τώρα μπορείς όχι μόνο να τις πραγματοποιήσεις πιο εύκολα αλλά και να τις απολαύσεις περισσότερο. Εστίασε στις εσωτερικές σου ανάγκες περισσότερο από τις εξωτερικές. Θα δεις πως όσο περισσότερο συνδέεσαι εσύ με τον εαυτό σου, τόσο αλλάζει προς όφελός σου και ο κόσμος γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Οικογένεια, γονείς και σπίτι χρειάζονται την προσοχή σου

Το προηγούμενο διάστημα το σύμπαν φρόντισε να αλλάξεις παραστάσεις. Να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να νιώσεις τι σημαίνει διακοπές και καλοκαίρι. Οι οικονομικές ανησυχίες που είχες δείχνουν σιγά σιγά να τακτοποιούνται με την Αφροδίτη από το Λέοντα στον τομέα αυτό να λειτουργεί υποστηρικτικά. Οι φίλοι και η επαφή σου με ομάδες και συλλόγους σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ικανοποιεί την ανάγκη σου να συνδέεσαι με άλλους ανθρώπους σε ένα ασφαλές πλαίσιο.

Από την άλλη ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας αυτήν την περίοδο χρειάζεται την προσοχή σου. Είτε οι καταστάσεις αφορούν τους γονείς σου είτε τη δική σου οικογένεια, είτε ακόμη την ακίνητη περιουσία, το θέμα είναι ότι υπάρχει κινητικότητα και ένταση που τις συνοδεύει. Προσπάθησε να διαχειρίζεσαι τα ζητήματα που προκύπτουν με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση γιατί ο Άρης σε φορτίζει με επιθετικότητα και υπερένταση. Αξιοποίησε την ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 15/9 για νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Οι καλοί σου τρόποι κερδίζουν τους γύρω σου

Ο Σεπτέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας που ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης βρίσκεται στο ζώδιό σου. Σε αντίθεση όμως με τον προηγούμενο καιρό που η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη και η εύνοιά της πιο περιορισμένη, από 4/9 επιστρέφει σε ορθή πορεία. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 σε καλούν να αξιοποιήσεις τη γοητεία που σου χαρίζει απλόχερα. Όχι μόνο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου, αλλά για να προωθήσεις τα σχέδια σου γενικότητα.

Εκτός των άλλων ολοκληρώνεται μια διαδικασία επανεξέτασης των αξιών που έχεις στη ζωή σου. Από την άλλη, η ενέργειά σου είναι στραμμένη σε πολλές επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές και δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποια κοντινή φθινοπωρινή απόδραση. Μια οικονομική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί γύρω στις 15/9 έχει ευνοϊκές προεκτάσεις και αξίζει να την εξετάσεις μιας και τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα να είσαι πιο επιφυλακτική σχετικά με αγορές, έξοδα και οικονομικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Κλείσε εκκρεμότητες από το παρελθόν

Μέχρι τις 15/9 που ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σου, το σύμπαν σε παροτρύνει να σκέφτεσαι διπλά και να πράττεις προσεκτικά. Ωστόσο, τώρα είναι η εποχή να κλείσεις ζητήματα από το παρελθόν που διαιωνίζονται και τροφοδοτούν το άγχος σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, αλλά και με τη Νέα Σελήνη στις 15/9, οι ευκαιρίες για πρόοδο και νέα ξεκινήματα είναι στο πρόγραμμα.

Οι καλές πλανητικές αλληλεπιδράσεις του Ερμή με άλλους πλανήτες γύρω από τις 4/9, 25/9 και 30/9 προωθούν τα σχέδια και τις ιδέες σου. Πρόσεξε όμως τις παρορμητικές κινήσεις στα οικονομικά σου. Μην αφήσεις το στρες να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις εκ των υστέρων. Μια κρυφή ερωτική γνωριμία που είχε αδρανοποιηθεί τον προηγούμενο καιρό τώρα μπορεί να σε απασχολήσει. Μέχρι να βεβαιωθείς ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που αναζητάς για την προσωπική σου ζωή, κράτα τις επαφές σου μυστικές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Μετάτρεψε την ενέργεια σε δράση κι όχι νευρικότητα

Η παρότρυνση του σύμπαντος αυτήν την περίοδο είναι να αξιοποιήσεις δημιουργικά και προς όφελός σου το δυναμισμό και την ενέργεια που σου παρέχει ο Άρης στο ζώδιό σου. Από την αρχή έως το τέλος του μήνα. Παρότι ο Ζυγός είναι θέση αδυναμίας για τον πολεμιστή Άρη όπου καταπιέζεται και αμφιταλαντεύεται, υπάρχουν ευκαιρίες να στρέψεις την κατάσταση για το καλό σου. Πρόσεξε, η νευρικότητα που μπορεί να νιώθεις να μην μετατραπεί σε επιθετικότητα.

Κάποιες φορές η βιασύνη οδηγεί σε παρεξηγήσεις και μικροατυχήματα. Οι φιλίες, ο κοινωνικός σου κύκλος και γενικότερα η συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους είναι πηγή χαράς για σένα. Μια γνωριμία που γίνεται αρχικά σε φιλικό επίπεδο δεν αποκλείεται στην πορεία να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Η Πανσέληνος του μήνα στις 29/9 σε αφορά άμεσα. Τονίζει τη σημασία του να αναγνωρίζεις τις ανάγκες και τα θέλω σου στα πλαίσια των σημαντικών σου σχέσεων και όχι μόνο να ενδιαφέρεσαι πώς θα ευχαριστήσεις τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Το εργασιακό κλίμα βελτιώνεται και προωθείς τα σχέδιά σου

Με την επιστροφή της Αφροδίτης στις 4/9 σε ορθή πορεία, το κλίμα στο χώρο εργασίας σου βελτιώνεται αισθητά. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες γίνονται πιο αρμονικές και αυτό σε βοηθά να λειτουργείς καλύτερα στην εργασία σου. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 όμως κρύβουν κι άλλες προοπτικές για σένα. Μέσω της επικοινωνίας με φίλους και κοινωνικές επαφές γενικότερα προωθούνται σχέδια και ιδέες που σκεφτόσουν καιρό.

Ειδικότερα το δεύτερο μισό του μήνα που τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή η επικοινωνία απελευθερώνεται ακόμη περισσότερο. Οι μέρες γύρω από τις 4/9, 25/9 και 30/9 έχουν μεγαλύτερη εύνοια που αξίζει να εκμεταλλευτείς. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποκατασταθούν οι σχέσεις με κάποιο φίλο που ήσασταν κάπως απομακρυσμένοι. Με τον Άρη στο Ζυγό είναι σημαντικό για την ώρα να κινηθείς παρασκηνιακά μέχρι να νιώσεις σίγουρη πως θέλεις οι προθέσεις σου να γνωστοποιηθούν στους άλλους. Κράτα τη δράση σου μυστική και προχώρα με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Ομαδικές δραστηριότητες σε ανεβάζουν

Το αρκετά κουραστικό διάστημα που προηγήθηκε σου στέρησε κάτι από τη χαλάρωση που επιδίωκες να νιώσεις. Ο φετινός Σεπτέμβριος όμως με τη νέα θέση του Άρη στο Ζυγό, εμπεριέχει την ευκαιρία που ζητάς για να ανακάμψεις. Κυρίως μέσω κοινωνικών επαφών. Το πρώτο μισό του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να φέρνει έλλειψη συνεννόησης και μπερδέματα. Ιδίως στο χώρο της εργασίας και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Όμως από τις 15/9 και ο τομέας αυτός επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Αναζητάς φίλους και παρέες με τους οποίους βρίσκεις τον αληθινό σου εαυτό. Παράλληλα στρέφεις την ενέργεια σου σε ομαδικές και συλλογικές δράσεις που σε τονώνουν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Η Νέα Σελήνη στις 15/9, κρύβει μια ευκαιρία στα επαγγελματικά που δε φανταζόσουν. Αξιολόγησε τα δεδομένα με ερευνητικό πνεύμα και προσοχή. Φρόντισε την υγεία σου και δώσε βάση στην άσκηση και στη σωστή διατροφή γιατί κάποιες φορές παρασύρεσαι όταν διασκεδάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Πρόσεξε τις επαγγελματικές διαφωνίες και συγκρούσεις

Έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου έπειτα από ένα δημιουργικό και ευχάριστο καλοκαίρι υποδέχεσαι τη νέα αυτή περίοδο έτοιμη να ανταπεξέλθεις στις αρκετές υποχρεώσεις που εμφανίζονται. Κυρίως στο χώρο της δουλειάς σου οι συνθήκες έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο αυτόν τον καιρό, που μοιάζει να απαιτείται η διπλάσια ενέργεια από μέρους σου για να τα καταφέρεις. Αυτό σε οδηγεί σε αυξημένη κούραση η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε περισσότερη νευρικότητα και υπερένταση.

Πρόσεχε να μην εμπλέκεσαι σε συγκρούσεις με συναδέλφους και να μην ενεργοποιείσαι από επιθετικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να ξέρεις εσύ πότε έχεις δίκιο και πότε όχι. Από τις 15/9 ο Ερμής σε ορθή πορεία βελτιώνει αισθητά επικοινωνία και μετακινήσεις. Ενώ θέματα σχετικά με εξωτερικό, ξένους, σπουδές και ταξίδια που είχαν μείνει στάσιμα, απελευθερώνονται. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και ιδίως εκείνα τα οποία διαχειρίζεται από κοινού με άλλους, όπως δάνεια, διατροφές ή κληρονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Οι σχέσεις σου περνούν σε επόμενο επίπεδο

Η εξαιρετική συγκυρία της πολύμηνης παρουσίας της Αφροδίτης απέναντί σου οδήγησε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου σε επόμενο, πιο εξελιγμένο επίπεδο. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 είναι εδώ για σου θυμίσουν ότι αυτήν την περίοδο θα συλλέξεις τους καρπούς των κόπων σου. Θα επιβραβευθείς για τις προσπάθειές σου. Από τις 4/9 που η ανάδρομη πορεία της ολοκληρώνεται θα δεις πως το κλίμα στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες, έχει βελτιωθεί αισθητά.

Εξίσου υποστηρικτική και η νέα θέση του Άρη στον αέρινο και φιλικό για σένα Ζυγό. Από εκεί σε εφοδιάζει με ενέργεια για δράση και όρεξη να κάνεις περισσότερα πράγματα από ό,τι συνήθως. Ταξίδια, σπουδές, σχέσεις με ξένους αλλά και ό,τι διευρύνει τους ορίζοντες και τις αναζητήσεις σου απορροφά την προσοχή σου. Οικονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα προωθούνται καλύτερα μετά τις 15/9 που ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή και μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις κοινό συμφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Επικοινώνησε στους αγαπημένους πώς νιώθεις και θα ακουστείς

Μια σημαντική περίοδος για να ενισχύσεις την επικοινωνία στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου ξεκινά το φετινό Σεπτέμβριο. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 15/9 εκπαιδεύεις τον εαυτό σου και παράλληλα εκπαιδεύονται και οι άλλοι μαζί σου. Συγκεκριμένα, στο να εξηγείς καλύτερα αυτά που νιώθεις και θέλεις να μοιραστείς μαζί τους. Το διάστημα που προηγήθηκε έφερε εντάσεις, συγκρούσεις και διαφωνίες. Και μέσα από τις αντιξοότητες αυτές σου δημιουργήθηκε το ερέθισμα να αναζητήσεις νέους τρόπους επίλυσης προβλημάτων. Αλλά και σύνδεσης με τους αγαπημένους σου.

Καλύτερες μέρες για αυτό είναι οι μέρες γύρω από τις 4/9, 25/9 και 30/9. Ενώ η Νέα Σελήνη στις 15/9 είναι ενδεικτική της επανεκκίνησης που σε καλεί το σύμπαν να κάνεις στις σχέσεις σου. Κοινά οικονομικά θέματα και κληρονομικά ζητήματα σε αγχώνουν και απορροφούν μέρος της προσοχής σου. Δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να συμβιβαστείς και αμφιταλαντεύεσαι. Άσε τις καταστάσεις να εξελιχθούν πριν αποφασίσεις πως θα δράσεις.

beautemagazine.gr