Όταν αναφερόμαστε στη λέξη ”χαλάρωση”, το μυαλό μας πάει αναπόφευκτα σε ένα αισθητικά όμορφο σαλόνι με εικόνες από καναπέδες, τραπεζάκια σαλονιού και χαλιά σαλονιού, που αποπνέουν… ζεστασιά και άνεση! Υπάρχει, άλλωστε, καλύτερος τρόπος να χαλαρώσουμε απ’ ό,τι στο σαλόνι μας;

Καναπέδες, ο βασιλιάς του σαλονιού!

Οι καναπέδες δεν μπορούν να λείπουν από κανένα σαλόνι. Αποτελούν τη βάση της διακόσμησης και χωρίς αυτούς δεν νοείται σαλόνι. Πόσο δε μάλλον, όταν πρόκειται για τους καναπέδες του Istikbal. Μοντέρνοι ή πιο κλασικοί, γωνιακοί, τριθέσιοι σε μοναδικούς χρωματισμούς ή διθέσιοι όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, “γεμίζουν” τον χώρο σας υψηλή αισθητική, ποιότητα και άνεση.

 

Καναπέδες κρεβάτι, για άνεση στη… φιλοξενία!

Οι καναπέδες κρεβάτι, είναι ό,τι πρέπει για άνεση… στη φιλοξενία! Εάν, λοιπόν, θέλετε να εξοπλιστείτε με έναν extra καναπέ, ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε άνετα τους καλεσμένους σας κι εκείνοι να νιώθουν σαν… στο σπίτι τους, δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες σας. Με ειδικό μηχανισμό ή με αποθηκευτικό χώρο, θα είναι η πιο… λειτουργική και εργονομική επένδυση που έχετε κάνει ποτέ!

 

Τραπεζάκια σαλονιού για… cozy συζητήσεις!

Τα  τραπεζάκια σαλονιού, σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια, αναδεικνύουν μοναδικά το καθιστικό σας. Βρείτε τα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα στο Istikbal και ανανεώστε τον χώρο σας, είτε επιλέξετε κάποιο γωνιακό, είτε κάποιο ζιγκόν είτε κάποιο κεντρικό.

 

Χαλιά σαλονιού για έναν χώρο ζεστό και οικείο!

Τα χαλιά σαλονιού ζεσταίνουν τον χώρο και τον καθιστούν οικείο και φιλικό, ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα, που όλοι αναζητούμε τη θαλπωρή! Γι’ αυτό, επισκεφθείτε το istikbalkimerland.gr, γνωρίστε την πλούσια συλλογή σε σχέδια και διαστάσεις και… ντύστε το σαλόνι σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο!