Θα μπορούσε να καταχωρηθεί στα χαριτωμένα έως και ευτράπελα των Δημοτικών Εκλογών που έρχονται σε έναν μήνα περίπου, στις 8 Οκτωβρίου. 

Κι ενώ οι συνδυασμοί έκλεισαν και οδεύουμε πια προς τις κάλπες, στις μικρές κοινωνίες δεν είναι καθόλου παράδοξο συγγενείς και φίλοι να χωρίζονται μεταξύ τους καθώς μέλη του σοΐου ή της παρέας κατέρχονται στις εκλογές σε διαφορετικά ψηφοδέλτια. Μάλιστα, αρκετές φορές αυτοί οι διαχωρισμοί δεν γίνονται και με τον πιο ήπιο τρόπο!

Ένα τέτοιο γεγονός διαδραματίστηκε χθες Παρασκευή στην Πύλη Τρικάλων λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ραφαέλας Πλαστήρα, πρώην εστεμμένης στα καλλιστεία του 2019 με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, με τον συνδυασμό του Θοδωρή Χήρα στον Δήμο Πύλης. 

Ο πατέρας της, Χρήστος Πλαστήρας, με δημόσια δήλωσή του γνωστοποίησε πως τον λυπεί πολύ η απόφαση της κόρης του και δεν την στηρίζει στις δημοτικές εκλογές. Αντιθέτως, στηρίζει τόσο τον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Μαράβα, όσο και τον ανιψιό του Κώστα Πλαστήρα που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του. 

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει στη δήλωσή του:  

Με μεγάλη έκπληξη, ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ, για την υποψηφιότητα της κόρης μου Ραφαέλας, με τον συνδυασμό του κ. Θ. Χήρα.

Η απόφαση αυτή με λυπεί.

Κι επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρος, δηλώνω και σήμερα ότι παραμένω στο πλευρό του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα και στηρίζω ανοιχτά και με όλες μου τις δυνάμεις, τον ανιψιό μου Κώστα Πλαστήρα.

Με εκτίμηση

Χρήστος Πλαστήρας

Τι τραβάνε κι αυτοί οι γονείς... 

Ι.Κ. trikalaenimerosi.gr