Σε ανακοίνωσή της η Ο.Β. Τρικάλων του ΜέΡΑ 25 αναφέρει τα εξής: 
"Αν κάποιος είχε την υπομονή να ακούσει στο 2ημερο της ΔΕΘ τον κ. Μητσοτάκη, θα νόμιζε πραγματικά πως δεν ζει στην χώρα των ολιγαρχικών κλοπών και των κυβερνητικών υποκλοπών στην οποία νομίζει ότι κυβερνά ένας αμετανόητος, αδιόρθωτος και επικίνδυνος Πρωθυπουργός στον δικό του μαγικό, ολιγαρχικό κόσμο.
Την ώρα που ο κόσμος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μαζί με το μπλοκ του ΜέΡΑ25 διαδήλωνε μαζικά, ο Πρωθυπουργός προσπαθούσε να πείσει την κοινωνία πως δεν ζει στο ολιγαρχικό κράτος και στο Μητσοτακικό παρακράτος που καθημερινά την ληστεύουν με το ένα χέρι και τη δέρνουν με το άλλο, κρυφακούγοντας κιόλας «για το καλό της» τις διαθέσεις και τις προθέσεις της.
Είναι σαφές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή και προσπαθεί με την ολιγαρχική και μιντιακή εξουσία του, σκορπώντας μερικά επικοινωνιακά και προεκλογικά ψίχουλα, να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί πλέον δε ολόκληρη τη χώρα.
Αυτό όμως αφορά κυρίως μόνο το τεστ πίστης των χειροκροτητών που επιστρατεύτηκαν να γεμίσουν την αίθουσα του Βελλίδειου, ώστε ο ταχύτατα βυθιζόμενος στα σκάνδαλά του Πρωθυπουργός να εκπέμψει επικοινωνιακό μήνυμα ενότητας και ταυτόχρονα να δέσει τις βαρωνίες του κόμματός του σε όρκο συνενοχής.
Η κοινωνία χρειάζεται εδώ και τώρα ρήξη με το ολιγαρχικό καθεστώς που καθημερινά τη φτωχαίνει μέσω της «Μητσοτάκης Α.Ε.» και των διαφόρων ληστρικών μηχανισμών όπως το Χρηματιστήριο Ενέργειας που έστησε η προηγούμενη μνημονιακή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολίτες κ.Μητσοτάκη σας έχουν πάρει πια χαμπάρι και δεν θα επιτρέψουν ούτε τη διαιώνιση του δικού σας καθεστώτος, ούτε την εναλλαγή σας από άλλες μνημονιακές, ολιγαρχικές δυνάμεις που θα συνεχίσουν τις ίδιες πολιτικές. Ο λαός μας θα επιλέξει τη ρήξη, γιατί απλούστατα είναι η μόνη απάντηση στην κρίση στην οποία τον έχετε βυθίσει με τις πολιτικές σας".