Στο πλαίσιο ενημέρωσης πάνω σε θεσμικά αλλά και στα τρέχοντα ζητήματα των Δήμων του νομού Τρικάλων, αντιπροσωπεία του Ποταμιού Ν. Τρικάλων επισκέφτηκε χθες το πρωί το Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Θανάσης Μεριβάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Γεώργιο Μακρινιώτη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μέμηλα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Καραμάνo ενημέρωσε τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, για τα σχέδια αντιμετώπισης τους, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αφορούν στην έλλειψη προσωπικού που δυσχεραίνει τη λειτουργία του Δήμου και στην μείωση της χρηματοδότησης σχετικά με τη συντήρηση των σχολείων. Ένα από τα βασικά αιτήματα του Δήμου είναι να χαρακτηρισθεί η περιοχή Ζώνη Ανάσχεσης Υδάτων, έτσι ώστε ο ΕΛΓΑ να αποζημιώνει στο ακέραιο τις ζημιές των πλημμυρισμένων περιοχών. Εκτενή αναφορά και ενημέρωση έγινε για το θέμα του φράγματος Οιχαλίας, το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής. Τέλος, η δημοτική αρχή επεσήμανε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της απομάκρυνσης υπηρεσιών από το Δήμο όπως το ΙΚΑ, η Δ.Ο.Υ κ.λπ.

Η αντιπροσωπεία της Τοπικής Οργάνωσης του Ποταμιού άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή και δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Παρόντες από το «Ποτάμι» ήταν οι: Πιλάτος Παναγιώτης Τοπικός Συντονιστής Εθελοντών / Υποψήφιος Βουλευτής,  Θανάσης Κουστέλιος Υπεύθυνος Τοπικών Ζητημάτων / Υποψήφιος Βουλευτής