Αντιπροσωπεία των Τομεακών Επιτροπών του ΚΚΕ στα Τρίκαλα με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, συναντήθηκε, σήμερα, με την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Εργοστάσιο Γάλακτος «Τρίκκη».
Κατά τη συνάντηση ο Αχιλλέας Κανταρτζής(φωτογραφία) εξέφρασε για ακόμη μια φορά  την αμέριστη συμπαράσταση του Κόμματος στον αγώνα τους , σημειώνοντας ότι αυτή εκφράζεται έμπρακτα με τις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για την ανάδειξη και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Συγκεκριμένα, τόνισε, ότι τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ που συμμετέχουν στους φορείς του λαϊκού κινήματος αναδεικνύουν το ζήτημα και επιδιώκουν την ενεργή συμπαράσταση σωματείων, συλλόγων κ.α. στον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο γάλακτος Τρίκκη.  Ταυτόχρονα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε ερώτηση για το ζήτημα  στα αρμόδια υπουργεία και στη συνέχεια επίκαιρη ερώτηση προς το υπουργείο εργασίας , ώστε να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός στο ζήτημα ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής. Η επίκαιρη ερώτηση θα συζητηθεί την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στις 10πμ.