Αισιόδοξος για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται ο Μιχάλης Ταμήλος. Με μήνυμά του ο πρώην βουλευτής Τρικάλων χαιρετίζει την εκλογή του νέου προέδρου, κάνοντας λόγο για την έναρξη μίας νέας εποχής για την παράταξη.

Η δήλωση του Μιχάλη Ταμήλου:

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του  Προέδρου της Νέα Δημοκρατίας, σηματοδοτεί αλλαγές σε πολλά επίπεδα στο κόμμα αλλά και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Γνωρίζαμε όλοι ότι εκλέγουμε τον επόμενο πρωθυπουργό της  χώρας και αυτό ενεργοποίησε τετρακόσιες χιλιάδες πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές.

Όλοι ζητούμε την ανανέωση του κουρασμένου κομματικού μηχανισμού για να πνεύσει άνεμος δημιουργίας και να επανέλθει η αισιοδοξία και η ελπίδα στα μέλη και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Με νέες ιδέες που θα απαντούν στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας , με αξιοπιστία και σταθερές αρχές πρέπει να αποκαταστήσουμε την χαμένη εμπιστοσύνη με τους πολίτες και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα με την λαϊκή βούληση η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάλι πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας.

MIXAΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ

Στέλεχος της Ν.Δ.