Μια ωραία έκπληξη περιμένει του νεαρούς επισκέπτες στο πολύ γνωστό ανά το Πανελλήνιο πολυθεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα που άνοιξε τις πύλες του την προηγούμενη εβδομάδα εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο ΣΕΓΑΣ, η Ειδικότητα του Κλασικού Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η e-Trikala Α.Ε. αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών από  2 Δεκεμβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2015 να δώσουν την χαρά της γνωριμίας και της συμμετοχής στο πρόγραμμα Kids  Athletics που από πέρυσι εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων τις μέρες Δευτέρα και Παρασκευή από 9:30 έως 11:30.
Μ’ αυτό τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία σε χιλιάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα εκτός των άλλων να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής στο πρόγραμμα αυτό σε έναν άκρως ειδυλλιακό χώρο όπως είναι αυτός του Μύλου των Ξωτικών και να έρθουν κοντά στο στίβο.
Φέτος τον Μύλο των Ξωτικών αναμένεται να επισκεφτούν κατά την διάρκεια της λειτουργίας του περισσότεροι από 700.000 επισκέπτες.
Στη διεξαγωγή του προγράμματος Kids  Athletics θα μετάσχουν φοιτητές της Ειδικότητας του Κλασικού Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων αποκτώντας συγχρόνως σημαντικές εμπειρίες.
Επικεφαλής των φοιτητών είναι ο κ. Βασίλειος Βουτσελάς, μέλος ΕΔΠ του ΤΕΦΑΑ.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, στον ΣΕΓΑΣ και στην e-Trikala Α.Ε. γι’ αυτή την θαυμάσια πρωτοβουλία η οποία θα κάνει γνωστό ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα του ‘Kids Athletics’ αφού τον ‘Μύλο των Ξωτικών’ τον επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατοντάδες σχολεία κυρίως της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια των σχολικών εκδρομών.