Την Τρίτη 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η γιορτή της Σημαίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Κατσαρός Δημήτριος (Μαθηματικός), κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στο εννιάχρονο αγώνα των Ελλήνων από το 1821 έως το 1830, που έγινε η επίσημη αναγνώριση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους. 

Οι μαθήτριες της γ΄ γυμνασίου Ζωή Παπαγεωργίου και Δήμητρα Βαλκανιώτη αναφέρθηκαν στη συμβολή των γυναικών στην επανάσταση μέσα από κείμενα που αναφερόταν στη Μαντώ Μαυρογένους και τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα αντίστοιχα. Επίσης οι μαθήτριες της γυμνασίου Ελένη Ρίζου και Εβίτα Τσουρβάκα διάβασαν για γεγονότα που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινή γνώμη και συνέβαλαν στη θετική γνώμη των ξένων για την Ελληνική Επανάσταση, την έξοδο του Μεσολογγιού και τη σφαγή της Χίου. 

Κατά τη διάρκεια της γιορτής η σχολική χορωδία και ορχήστρα τραγούδησε τα "Άκρα του τάφου η σιωπή", "Τσάμικος", "Δέκα παλικάρια" , "Έχε γεια Παναγιά". Στη συνέχεια ακολούθησε προβολή οπτικοακουστικού υλικού με θέμα "Το ξεκίνημα της Επανάστασης". Τέλος, το τμήμα το χορευτικό τμήμα χόρεψε παραδοσιακούς χορούς. 

Την παρουσίαση της γιορτής έκανε η μαθήτρια της γ΄ γυμνασίου Δάφνη Σόγια. Υπεύθυνος της γιορτής ήταν ο κ. Αναστασίου Κωνσταντίνος (Φιλόλογος), της σχολικής χορωδίας και ορχήστρας ο κ. Παπαϊωάννου Νικόλαος (καθηγητής Μουσικής) και του χορευτικού ο κ. Γεωργίου Αθανάσιος (καθηγητής Φυσικής Αγωγής). Χρόνια Πολλά σε όλους!