Μια ακόμη δράση του δικτύου «αλληλεγγύη για όλους» πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για όλες αυτές τις ποσότητες των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν (τσάντες, περισσότερα από χίλια τετράδια, μαρκαδόροι, μολύβια, σχεδιαστικά κ. ά.), το δίκτυο «ευχαριστεί ειλικρινά, όλους εσάς τους ανώνυμους αλληλέγγυους πολίτες, τα βιβλιοπωλεία και τις αποθήκες χαρτικών της περιοχής, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ανέλαβαν το επικοινωνιακό τμήμα της προσπάθειας, τους εθελοντές που εργάσθηκαν και θα συνεχίσουν μέχρι να ολοκληρωθεί η δράση.

Η προσπάθειά μας θα ενταθεί τις επόμενες μέρες, ώστε φέτος τα σχολικά είδη να φθάσουν ακόμη και στα πλέον απομακρυσμένα χωριά του νομού όπου λειτουργούν δημοτικά σχολεία.

Ελπίζουμε η προσφορά αλληλεγγύης να συμβάλλει, έστω και λίγο, στον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή, θα έχει συνέχεια και θα εκδηλωθεί και στις επόμενες δράσεις του δικτύου».