Στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο εργοστάσιο γάλακτος «Τρίκκης», προκειμένου να συζητηθούν θέματα που έχουν σχέση με το εργασιακό και τις αμοιβές των εργαζομένων. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του κόμματος «οι εργαζόμενοι διετύπωσαν την αντίθεσή τους για τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του Εργοστασίου αντιμετωπίζει τις εργασιακές σχέσεις, καταστρατηγώντας τις ομαδικές συμβάσεις και υιοθετώντας τις ατομικές καθώς και για την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων.
Η κομματική Οργάνωση των ΑΝ.ΕΛ. και οι πολιτευτές εξέφρασαν την αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και καταδίκασαν τον εργασιακό Μεσαίωνα που θέλει να επιβάλει η Διοίκηση του Εργοστασίου «Τρίκκη». Σύντομα δε θα υποβάλλουν πρόταση για αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΕΑΣ και την συμμετοχή περισσοτέρων αγροτών σ’ αυτές τις οργανώσεις.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο πλευρό των αγροτών και των εργαζομένων για την δημιουργία ανάπτυξης σ’  αυτόν τον τομέα παραγωγής».