Την πρώτη της συνάντηση για το 2015, θα πραγματοποιήσει η εθελοντική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Τρικάλων, αυτή την Κυριακή 15/2/2015 στα Τρίκαλα, στις 11.30 στο καφέ Residence, Καραϊσκάκη 65, στα Μανάβικα.

Το θέμα της συνάντησης είναι:

"Πριν τον τοκετό: Προετοιμαστείτε κατάλληλα, ώστε να έχετε τον τοκετό που επιθυμείτε. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πρώτες μέρες στον θηλασμό."

Καλοδεχούμενοι, όλοι. Oι έγκυες με τους συζύγους αλλά και έμπειρες μαμάδες με μεγαλύτερα παιδάκια καθώς και μαμάδες που έχουν θηλάσει για να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους και να βοηθήσουν στην συζήτηση. Καλοδεχούμενα φυσικά και τα παιδιά μας (φέρτε κάτι μαζί σας για να απασχοληθούν) και οι σύζυγοι.

Στη συνάντηση δεν επιτρέπεται το κάπνισμα για ευνόητους λόγους.

Η ομάδα Θα παρακαλούσε, στη συνάντηση αυτή, να είμαστε όλοι απόλυτα υγιείς, γιατί θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο παρουσία εγκύων και μωρών.

Το καφέ θα ανοίξει για το κοινό στις 13.30, οπότε θα σας παρακαλούσα για την έγκαιρη προσέλευσή σας ώστε να έχουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε.

Η συνάντηση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για την εκδήλωση στα Τρίκαλα, στην ομάδα του Facebook:

«Τρίκαλα- Καρδίτσα: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας», https://www.facebook.com/groups/TrikalaThilasmos/ 

 

Λίγα λόγια για την ομάδα:

Η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Τρικάλων-Καρδίτσας, δημιουργήθηκε με στόχο την «από μητέρα προς μητέρα» υποστήριξη, ενημέρωση, και ενθάρρυνση σχετικά με τον μητρικό θηλασμό και την μητρότητα και δραστηριοποιείται στο facebook: https://www.facebook.com/groups/TrikalaThilasmos/ 

Στην ομάδα, υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μητέρες και είναι στη διάθεση άλλων μαμάδων που ίσως χρειαστούν κάποια βοήθεια για το ξεκίνημα ενός επιτυχημένου θηλασμού. Η Ομάδα προασπίζει επίσης τον Φυσικό Τοκετό, τη Φυσική Διατροφή του μωρού και του μικρού παιδιού και τα Δικαιώματά του.

Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική, παρέχεται δωρεάν και οι απόψεις είναι προσωπικές. Δεν είμαστε επαγγελματίες υγείας, απλά μοιραζόμαστε καλοπροαίρετα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει μέσα από το ταξίδι της μητρότητας. Ως εκ τούτου είναι στην κρίση της κάθε μητέρας, το αν θα δεχτεί τις συμβουλές των άλλων μαμάδων ως σωστές.