Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια πράγματα αναγκάζουν ή προτρέπουν κάποιους να οδηγηθούν σε τόπους που είναι άλλοι απ’ αυτούς που γεννήθηκαν και έζησαν και κάποιο διάστημα. Αυτά όλα όμως δεν είναι εμπόδιο για να μην έρθουν κοντά άνθρωποι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε ένα συγκεκριμένο τόπο και τώρα βρίσκονται μακριά. Πάντα υπάρχει ο τρόπος για γνωριστούμε να αναζητήσουμε κοινούς γνωστούς να δούμε πόσοι τελικά είμαστε να μετρηθούμε ρε αδερφέ όλοι εμείς.
Ξεκινώντας με την μορφή πλάκας, 2-3 φίλοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Ν. Σερρών αλλά τώρα βρίσκονται στα Τρίκαλα, έχουν την περιέργεια αλλά και την λαχτάρα να γνωρίσουν όλους αυτούς που κατάγονται απ’ το Ν. Σερρών –απ τα Σέρρας- και τώρα κατοικούν στο Ν. Τρικάλων.
Στα πλαίσια αυτά δημιουργήθηκε κατ’ αρχήν ομάδα στο Facebook στην οποία όποιος έχει καταγωγή  από Σέρρες μπορεί να γίνεται μέλος, σαν μια πρώτη κίνηση να βρεθούμε και να …μετρηθούμε. Σε επόμενο στάδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μάζωξη για να κοιταχτούμε κιόλας, κι αν θέλετε να δώσουμε σάρκα στην γνωριμία να φτιαχτεί σύλλογος Σερραίων.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με
Μπατσίλας Βασίλης     6980145420
Τόλλιος Δημήτρης        6972989709
Μακράκης Σάκης          6942842111
Διεύθυνση ομάδας στο FB  www.facebook.com/groups/1532530683727073