Τους συμμετέχοντες προπονητές του TAE KWON DO από 8 χώρες που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα, συνάντησε και συνεχάρη ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Η πόλη των Τρικάλων βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του αθλητισμού. Αποδεικνύεται ότι η κεντροβαρική θέση της πόλης, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες υποδομές, αποτελούν στοιχεία που συντελούν στην προτίμηση πλήθους ομοσπονδιών, συλλόγων και φορέων, να διοργανώνουν συναντήσεις στην περιοχή του Δήμου Τρικκαίων. Όπως το 3ο  International Sparing and friendship Camp, που διοργανώνει ο ΣΟΑΤ (Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων) μαζί με τον ΑΓΣ Βύρωνα και τον ΠΑΛΜΟΣ ΑΣ Λάρισας.  Με πάνω από 600 αθλητές από όλη τη χώρα, 40 συλλόγους από την Ελλάδα και 13 από το εξωτερικό, η διοργάνωση επιδιώκει την ανάπτυξη του αθλήματος και των αθλητών-τριών, μέσω του μεγάλου ανταγωνισμού. Επίσης, οι προπονητές ανταλλάσουν απόψεις και γνώσεις στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο Athletic Park Karakoussis, το διάστημα 27 – 30 Αυγούστου 2015.
Ο κ. Παπαστεργίου, υποδεχόμενος του προπονητές, μαζί με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη και τον αντιδήμαρχο – υπεύθυνο του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρυσόστομο Κυρίτση, μίλησε για την ιστορικότητα και τα σημαντικά στοιχεία του Δήμου και της πόλης. Ως ένδειξη φιλοξενίας και με δεδομένη την ενεργό στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση, ο Δήμαρχος Τρικκαίων επέδωσε αναμνηστικά δώρα και ευχαριστήριες τιμητικές διακρίσεις στους 14 παγκόσμιας φήμης προπονητές, από Ιράν, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Λουξεμβούργο και Νορβηγία.
Ο κ.
Mustafa Akkouh, προπονητής του συλλόγου MUDUKWAN από το Βέλγιο, χάρισε στον Δήμαρχο Τρικκαίων μια φανέλα του συλλόγου, ενώ αρκετοί προπονητές εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας. Το ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα επισφραγίστηκε από μια «οικογενειακή» φωτογραφία.