Ο  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ προσκεκλημένος για πολλοστή φορά, συμμετέχει στην εκπομπή του ALPHA ‘’Στην Υγειά μας ρε παιδιά’’ του Σπύρου Παπαδόπουλου, στο αφιέρωμα που πραγματοποιεί για την Παράδοση και το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι. Σας προσκαλούμε  λοιπόν όλους σε μια αυθεντική ελληνική βραδιά, με έντονο χρώμα παράδοσης. Δημοτικά τραγούδια που αγγίζουν την ψυχή, μελωδίες που έγραψαν ιστορία, φορεσιές που εντυπωσιάζουν, λόγια που φέρνουν μνήμες στο νου.

Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  είναι υπερήφανος, που είχε την ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσει χορευτικά, χορούς και  τραγούδια των Τρικάλων, ως γνήσιος εκφραστής του τόπου μας, με μια χορευτική του ομάδα που έβγαζε αρχοντιά!!! Ενώ στη συνέχεια του προγράμματος με άλλη του χορευτική ομάδα,  παρουσίασε  χορούς της Μακεδονίας με εντυπωσιακές φορεσιές από την περιοχή της Κοζάνης!!! Όπως πάντα ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ εντυπωσίασε με την αρχοντιά του, τις φορεσιές του, τη λεβεντιά , την ομορφιά των χορευτών του και την χορευτική  δεινότητα των χορευτών του. Οι χορευτές με την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους Παναγιώτη Μάνο και Κάτια-Νανά Μάνου όπως πάντα άψογοι απέδωσαν τους χορούς, χορεύοντας με την ψυχή τους, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους,  οι οποίοι είχαν και πάλι  κολακευτικές κριτικές για την εμφάνιση τους.

     Χοροί και τραγούδια από και τη Θράκη, μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία μας ταξιδεύουν με τις ερμηνείες τους οι: Χρυσόστομος Μητροπάνος,  Αρετή Κετιμέ, Βαγγέλης Δημούδης, Στέλλα Κονιτοπούλου, Μανώλης Κονταρός, Δημήτρης Καρασαβίδης, Θεόφιλος, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Κώστας Μήτσης και Σουσάνα Τρυφιάτη.  Μαζί τους, συμπράττει μουσικά και η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου, "ΘΡΙΑ",  που αποτελείται από κορυφαίους σολίστες του είδους όπως ο Νίκος Φιλιππίδης στο κλαρίνο, Γιώργος Κοτσίνης στο κλαρίνο, Γιώργος Μαρινάκης στο βιολί, Κώστας Φιλιππίδης στο Λαούτο, Κώστας Μπερετάκης στα κρουστά κά.

Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 24.1.15 & ώρα 9 μμ από τον ALPHA.