«Δημοσιογραφική» η επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών του 8ου Λυκείου Τρικάλων, σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Στο πλαίσιο έκδοσης του περιοδικού του σχολείου, «Τέρμα Ιθάκης», τρεις μαθητές, οι Ειρηναίος Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνα Μπαντή και Φανή Καφαντάρη – Γιαννάκου, συνέταξαν και απηύθυναν ερωτήσεις, στο πλαίσιο συνέντευξης, στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. η συνέντευξη αυτή θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα που θα εκδοθεί στο τέλος της χρονιάς, ως παρακαταθήκη των δύο μαθητών που αποφοιτούν και ως σκυτάλη που λαμβάνει η Τρίτη μαθήτρια, που βρίσκεται στη Β΄ Λυκείου. Εξάλλου, στα πεπραγμένα του σχολείου αναφέρθηκε και η παρούσα αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη, θυμίζοντας τις νίκες και των τριών μαθητών, στους πρόσφατους μαθητικούς ρητορικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Λύκειο, προ εβδομάδας.
Οι μαθητές συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους κ. Θανάση Κανάτα και Γιώργο Βασιλείου, οι οποίοι ενημέρωσαν για άλλες δύο δημοσιογραφικού τύπου δράσεις του σχολείου:
- τη συμμετοχή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, κάθε δεύτερη Τετάρτη το απόγευμα, με εκπομπή με τίτλο «15
plus» (15 συν)

- τη λειτουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας με τίτλο «Μαθητική Φωνή» .