Μια μεγάλη μορφή του παλιού καλού Α.Ο. Τρίκαλα έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια. Πρόκειται για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Γιώργο Σιδηρόπουλο που έκανε ξεχωριστή καριέρα στα Τρίκαλα και αργότερα μεταπήδησε στην ΑΕΚ όπου και εκεί διακρίθηκε.

Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στη Γερμανία σε μεγάλο εστιατόριο, όπου τους 3 τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού είχε χτυπηθεί από καρκίνο. Άφησε την τελευταία του πνοή... μόλις λίγα λεπτά πριν φύγει το 2015.

Ποιος ήταν ο Σιδερόπουλος

Ήρθε στον ΑΟ Τρίκαλα το 1968 από την Ελασσόνα από όπου και κατάγονταν. Μαζί με τον Αρώνη ήταν εναλλάξ κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας την χρυσή εποχή 69-73. Κορυφαίος τερματοφύλακας του 1971-72 με την ομάδα μας, τον "άρπαξε" η ΑΕΚ με τον υποβιβασμό του ΑΟΤ τον επόμενο χρόνο (1973). Έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

To 1976 o Γιώργος Σιδηρόπουλος δεν δέχεται γκόλ για 700 συνεχή λεπτά και γίνεται ο τερματοφύλακας με την πλέον μακρόχρονη ανέπαφη εστία στην ιστορία της ΑΕΚ και 7ος στην Ελλάδα στην ιστορία της Α' Εθνικής. Το ρεκόρ κατέχει ακόμη ο  Τάκης Οικονομόπουλος (Παναθηναϊκός, 1965) 1.088 λεπτά. Σιδηρόπουλος, Νίκας, Παπασίμος, Μυλωνάς. Μαζί με τον Θεοδοσόπουλο αποτελούσαν την ατσάλινη αμυντική γραμμή επί Α' Εθνικής τέλη και αρχές του 70. Ο Σιδηρόπουλος με τον Α.Ο. Τρίκαλα έγινε στην Α' Εθνική ο πρώτος τερματοφύλακας- σκόρερ με πέναλτι (σε βάρος του Παναθηναϊκού).

Την περίοδο 1971-72, Τρίκαλα-Παναθηναϊκός . Το ματς έγινε στις  12 Μαρτίου του 1972 στο κατάμεστο από κόσμο στάδιο των Τρικάλων και ο Παναθηναικός με τη γνωστη ομάδα που πήγε στο Γουέμπλει προηγήθηκε 0-2 με γκολ  του Ελευθεράκη και του Γραμμού. Οταν ο ΑΟΤ κέρδισε πέναλτι στο 50  ο τερματοφύλακας Σιδηρόπουλος από τα 11 βήματα νίκησε τον  Τάκη Οικονομόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Γκολ και πάλι πέτυχε ο Σιδηρόπουλος σε αγώνα με τον Πανιώνιο. Το ματς την  περίοδο 72-73 στο γήπεδο της Ν Σμύρνης και ο Σιδηρόπουλος  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το μοναδικο γκολ της ομαδας του (2-1).