H ομάδα των Δαναών έχει ένα παραπάνω λόγο να είναι χαρούμενη αυτές τις ημέρες αφού ένας άνθρωπος που έντυσε με τη λύρα του τον ύμνο της ομάδας, κατάφερε να εντυπωσιάσει στο γνωστό τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1 "The Voice". O Kώστας Αγέρης, ένα παιδί μόλις 25 χρόνων από την Κοζάνη, Ποντιακής καταγωγής που έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει με την ποιότητα του χαρακτήρα του και της δουλειάς του. Οι Δαναοί είχαν την ευκαιρία πέρυσι να βρεθούν στο στούντιο μαζί του κατά την ηχογράφηση του ύμνου της ομάδας, ο οποίος σε μεγάλο μέρος του οφείλεται στην έμπνευση του Κώστα.

Ο Κώστας κατάγεται από την Κοζάνη και ζει στην Αθήνα.Οι γονείς του έχουν ποντιακές ρίζες ενώ ο πατέρας του είναι τραγουδιστής (Γιάννης Παπαγερίδης). Έχει δίπλωμα Βυζαντινής μουσικής και έχει τελειώσει ηχοληψία και μουσική τεχνολογία. Εργάζεται ως ηχολήπτης, ενορχηστρωτής, μουσικός και τραγουδιστής σε στούντιο ηχογράφησης και τα Σαββατοκύριακα τραγουδά και παίζει λύρα σε ρεμπετάδικο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Γιώτα Νέγκα, ο Αντώνης Βαρδής και η Πίτσα Παπαδοπούλου. Ερμήνευσε το παραδοσιακό ποντιακό «Την πατρίδα μου έχασα».

Οι coaches ενθουσιάστηκαν με τη φωνή του αλλά και με το κομμάτι αφού όλοι είναι ποντιακής καταγωγής. Ακόμα κι ο Αντώνης Ρέμος που είπε πως δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με τα ποντιακά εκτός από τις ρίζες του, γύρισε. Τους συγκίνησε πολύ και τον ήθελαν στην ομάδα τους αλλά εκείνος επέλεξε να μπει στην ομάδα του Aντώνη Ρέμου.
Οι Δαναοί εύχονται στον Κώστα να διαπρέψει για τη σκληρή δουλειά που χρόνια κάνει ο ίδιος, για την πατρίδα του τον Πόντο και την Κοζάνη, και κυρίως γιατί το ελληνικό τραγούδι που παρακμάζει, έχει ανάγκη από παραδοσιακές ενέσεις και από παιδιά της επαρχίας που αγαπούν τη γνήσια ελληνική μουσική αληθινά, ανεξάρτητα από ποιό μέρος του Ελληνισμού προέρχεται και ποιά ηχοχρώματα συνοδεύει. Κώστα καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Τα Τρίκαλα σε στηρίζουν!