Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων – μέλος της ΟΓΕ διοργανώνει και φέτος την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή την Τρίτη 22 Δεκέμβρη,στις 6 το απόγευμαστην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων.
Η εκδήλωση αυτή έρχεται να δώσει συνέχεια στις δράσεις αλληλεγγύης του συλλόγου για τα νέα ζευγάρια άνεργων ή υποαπασχολούμενων γονέων και τα παιδιά τους. Στόχος είναι, πέρα από το γιορτινό κλίμα και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών,  η ανάδειξη της σημασίας  της ταξικής αλληλεγγύης –πέρα από τη φιλανθρωπία με την έννοια της ελεημοσύνης- ως ένα πρώτο βήμα σύσφιξης των λαικών δυνάμεων απέναντι στην κρίση του εκμεταλλευτικού συστήματος μέσα στο οποίο ζούμε.Για το λόγο αυτό η  συνεισφορά τόσο των φίλων και μελών του συλλόγου αλλά και την κάθε είδους συνδρομή  των μικρομάγαζων της πόλης μας για την υλοποίηση της γιορτής είναι σημαντική.
Στο πλαίσιο των δράσεων της εκδήλωσης θα  παρουσιαστεί η Μουσικοθεατρική Παράσταση , από το θεατρικό εργαστήρι του πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου, με τίτλο « Πετάμε Μαζί», θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι με τη συμμετοχή των μικρών μας καλεσμένων, ενώ δε θα λείψουν τα εδέσματα για τους μικρούς μας φίλους  χάρη στην προσφορά αλληλεγγύης από τα τοπικά καταστήματα.
Καλούμε τους μικρούς μας φίλους μαζί με τους γονείς τους να συμμετέχουν  στη γιορτή μας τηνΤρίτη 22 Δεκέμβρη, 6 μ μ το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων.