Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία αποφοίτων του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων παρουσία του του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή κ. Γ. Πετράκου και του Κοσμήτορα της Σχολής Καθηγητή κ. Ι. Κουτεντάκη.

Η τελετή (ξεκίνησε με μουσικοχορευτική παράσταση) διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων και παρόντες σε αυτή ήταν οι γονείς, φίλοι και συγγενείς των πτυχιούχων, οι οποίοι και μοιράστηκαν μαζί τους στιγμές χαράς και συγκίνησης καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος σπουδών τους.

Οι πρυτανικές αλλά και οι τοπικές αρχές ευχήθηκαν στους 36 αποφοίτους ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον, έστω και αν διανύουμε δύσκολους καιρούς.

Οι 31 προπτυχιακοί φοιτητές που παρέλαβαν τα πτυχία τους ήταν οι: Αντωνοπούλου Μαρία, Βαλσαμάκη Στυλιανή, Βελέντζας Πέτρος, Γεωργάκος Αντώνιος, Γιαννης Θεοφάνης, Γιαννοπουλου Παναγιώτα-Ιωάννα, Γκουγκούσης Αλέξανδρος, Ζαννής Βασίλειος, Θανασάρας Ανδρέας, Κάλλα Παρασκευή, Καράτζιος Γεώργιος, Καρλής Κυριάκος, Κοντογεώργος Χαράλαμπος, Κραββαρίτης Ανάργυρος, Κυρίτσης Δημήτριος, Μαντζαβέλας Δημήτριος, Μπέγκος Νικόλαος-Θεοφάνης, Μωραϊτη Βασιλική, Παχής Νικόλαος, Πήχου Μαρίνα, Πιτσίνης Δημήτριος, Ροδόπουλος Χρήστος, Σπάλας Μάριος Γεώργιος, Τζιούνης Ιωάννης, Τρακάκης Ανάργυρος, Τσαφαράκη Βασιλική, Τσιακούλια Ιωάννα, Τσίγκη Νικολέττα, Τσούπης Ευστράτιος, Φορτούνης Θεόδωρος, Χαλιός Αντώνιος.

Από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος «Ασκηση και Υγεία» αποφοίτησαν οι: Μεγαλοικονόμος Παναγιώτης, Μεσιακάρης Κωνσταντίνος και Μπόμπου Ευφροσύνη από το Τμήμα «Ψυχολογία της Ασκησης» η Οικονόμου Ιωάννα και από το Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης» η Παπουτσή Μαρία.