Με πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται τα κομματικά επιτελεία και στα Τρίκαλα ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου. Σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο θα συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο για να οριστικοποιήσει τη διάθεση των δημοτικών χώρων στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους, στις βουλευτικές εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει να του διατεθεί ανοικτός χώρος για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και εναλλακτικά το Πνευματικό Κέντρο σε περίπτωση βροχής για την κεντρική του συγκέντρωση, ενώ αυτή της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει την Παρασκευή 18 του μηνός στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.  Η Λαϊκή Ενότητα έχει προγραμματίσει την κεντρική της συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και το ΚΚΕ την Τρίτη 15 του μηνός.

Ξύλινα περίπτερα για την προώθηση των θέσεων τους έχουν ζητήσει η Ν.Δ, η ΛΑΕ, το ΚΚΕ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ, το ΠΑΣΟΚ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ(μ-λ)-ΜΛ ΚΚΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει δικό του εκλογικό κέντρο στο χώρο που είχε νοικιάσει και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές…

Τ.Π.